Hvordan å sette opp en Vinyl stakittgjerde

April 2

Hvordan å sette opp en Vinyl stakittgjerde

Hvis du har noen gang malt et tre stakittgjerde, vet du det må gjøres hvert år. Avhengig av høyden og lengden av gjerdet, kan skraping, grunning og maleri virke som en uendelig prosess. Heldigvis eliminerer vinyl picket gjerde behovet for maling. Etter installasjon er bare vedlikehold du trenger å gjøre på en vinyl picket gjerde sporadisk rengjøring av smuss og former som kan akkumuleres på vinyl, spesielt i varmt og fuktig klima.

Instruksjoner

•Measure lengde i føttene til området beskyttes med et målebånd å få et nøyaktig antall fekting materialet du trenger. Trekk 3 fot hvis du også kjøper en ferdige gate.

•Measure avstanden mellom hver del av vinyl pickets, og merke som måling på bakken med innsatsen eller små steiner. Dette er hvor du grave hullene for gjerdet innlegg.

•Dig hull for hvert innlegg med en spade. Gjøre hullet 30 inches dyp og to ganger bredden av innlegget. For eksempel hvis innlegget er 6 inches bredt, vil hullet være 1 fot plassen. Måle dybden for hvert hull for nøyaktig dybde å holde toppen av gjerdet på en rett linje.

•Mix betong blandes med vann i en 5-gallon bøtte, i henhold til instruksjonene på pakken. bruker lov til å blande det konsekvent. Angi innlegget i hullet og hell rundt innlegget før det er selv med jord linjen. Justere innlegg før de er lodd og nivå som betongen begynner å sette. La betong tørr i 24 timer.

•Still plukket inndeling etter at betongen rundt innleggene er tørr. Starte med delen lengst til venstre og arbeide mot høyre, knipser deler på plass med sammenflettede maskinvaren leveres med systemet.

•Coat bunnen av dekorative cap-og-ball topper og legge finials med PVC lim og fest den fast på toppen av innlegget til de klikker på plass. Tørke av overflødig lim. på sammenføyningene å fullføre din vinyl stakittgjerde.

Tips og advarsler

  • Vask vinyl inngjerding med varmt vann og vaskemiddel å fjerne støv, skitt, pollen og mugg når du merke til gjerdet snusket eller skitne.
  • Hvis du installerer en vinyl picket gjerde i et byområde, sjekk med din byen hente alle nødvendige tillatelser og reglene for tilbakeslag fra egenskapslinjene.