Hvordan å sette opp en over bakken svømmebassenget vegg

August 17

Hvordan å sette opp en over bakken svømmebassenget vegg

Installere en over bakken pool vegg kan være veldig vanskelig hvis du prøver å gjøre det alene. Dette er et prosjekt som krever noen ekstra hender til å hjelpe. Problemet er at veggene er ganske spinkel før vannet legges til å holde dem. Men med ekstra hjelp blir en mye enklere oppgave. Det er mye arbeid å gjøre før veggene kan installeres, men du trenger minst en helg å komme til dette punktet. Installere veggene tar bare et par timer når prep arbeidet er gjort riktig.

Instruksjoner

Sette opp en over bakken svømmebassenget vegg

•Prepare bakken ved grave ut torv og planering bakken. Grave alltid ned nivå bakken - aldri prøve å fylle opp eller vekten av vannet kan skjule bakken. Sjekk nivået ved å plassere en lang 2 X 4 bord over bakken og setter et nivå på toppen.

•Legg ca 2 inches av sand over flatet grunnen der veggene skal installeres. Rake det og deretter nivå det.

•Plasser en patio blokk på hvert punkt der det vil være et innlegg på utsiden av veggen. Patio blokkene må utjevnes seg og nivå til hver av de andre blokkene. Dette vil sikre at bassenget blir nivå og du ikke har problemer med det når det er installert.

•Lay sporet for veggen slik leddene gå over innsiden av patio blokken. Prøv ikke å få sand inn i sporet før du installerer veggen. Hvis du gjør, ta en visp kost og prøve å feie den ut.

•Rull ut av veggen og installere i sporet. Har andre holder veggen til du får et par innlegg sette opp. Bolt veggen sammen der den møter og Kjør en stripe av duct tape på innsiden av veggen over bolter å beskytte duken.

•Installer innlegg. Midtstiller hvert innlegg over en patio blokk og feste den på veggen. Nå kan dine venner gi slipp på veggen. Installere duken før den øverste skinnen og legge caps på.