Hvordan å sette opp en Nesting boks for Barn ugler

June 4

Hvordan å sette opp en Nesting boks for Barn ugler

Med blek krem og hvite fjærdrakt er barn ugler gjenkjennelig. De er også svært utbredt, ble funnet i store deler av Amerika, Asia, Afrika og Europa. Vanligvis arter er i noen fare, selv om enkelte bestander er truet, hovedsakelig på grunn av habitatødeleggelse og endringer i landbruk. Barn ugler er nyttig fugler å oppmuntre på eiendommen fordi de spise små gnagere og holde potensielle skadedyr under kontroll. Mange mennesker liker bare å se disse slående fuglene i skumringen. Sette opp hekker bokser er en måte å oppmuntre barn ugler å besøke og bo rundt.

Instruksjoner

•Purchase eller bygge en egnet boks. Barn ugler trenger en boks ca 12 inches med 12 inches med 16 inches med 5 - eller 6-tommers-diameter hull øverst. Et stort perching område foran er også nødvendig. Tårnugle boksene er allment tilgjengelig, men disse fuglene er ikke kresen, og vil hekker i alle passer boksen.

•Locate et utsatt tre nær der alle Red problemer finnes, eller der du har en god utsikt. Et utsatt tre betyr ugler kan lett se boksen. Hvis ingen slike treet ikke finnes, kan du sette opp Tårnugle boksene polakker. Fest boksen til Polen, grave et hull for den andre enden av stangen, erstatte jord og stempel ned fast.

•Sett boksen ca 12 fot opp treet, vendt fra rådende vinder.

Tips og advarsler

  • Barn ugler er ikke spesielt territorielle. Hvis du setter opp en rekke boksene, og det er en god matforsyning, kan du tiltrekke flere hekkende par.