Hvordan å sette opp en drue Arbor

July 11

Hvordan å sette opp en drue Arbor

Arbors og trellises er funksjonell hagearbeid strukturer som støtter klatring og vining planter, busker og trær mens han tjente som et samlingspunkt i hagen eller hagen. Vanligvis saksøkt for vinranker, løft arbors vinstokker og frukt av bakken slik at de får maksimalt sollys og luft sirkulasjon. Vinrankene spre og vokse over toppen av arbor gir en skyggefull flekk i hagen. En enkel drue arbor består av fire støtte søyler og ledninger over toppene å koble dem sammen, over som vinranker senere avle. Vurdere den mest passende stedet før bygging av arbor.

Instruksjoner

•Measure og merke en 18-fots lange og 5-fots-bredformat disposisjon i hagen din utsatt for minst seks til åtte timer sollys hver dag. Merk den rektangulære konturen med pulverisert kritt, holde linjene så rett som mulig.

•Dig 2-fots-dype hull over hvert hjørne av disposisjonen bruker et innlegg hull digger eller spade. Unngå å gjøre hullet kortere enn 2 fot å hindre frost tungt i vintermånedene. Hell en 3-tommers lag av ert grus i hvert hull å hjelpe avløp.

•Mix en gruppe med rask-innstillingen betong med vann fra en hageslange i en bøtte. Bruke en sparkel til å arbeide i vannet til betongen når en gjennomførbar konsistens.

Stå et sted et 9-fot høye innlegg i hullet, rett over grus. Støpe rundt innlegget i hullet, inntil 3 inches fra toppen. Trykk betongen ned med en sparkel fjerne lommer av innestengte luften. Gjenta med de andre tre innleggene. La fire hjørne innlegg herdes natten. Legge til jord over tørket betongen til den er på nivå med omkringliggende overflaten.

•Measure og mark hull for støtten innlegg på de halvveis punktene mellom begge hjørne innlegg. Grave to 2-fots-dype hull på 9 fot (halvveis merke) mellom hjørne innlegg på begge sider. Disse innleggene støtte voksende grapevine stammene.

•Skru øyekroker i hjørnet og støtte innleggene. Skru ett sett øyekroker 2 fot over bakken og det andre settet 5 fot over bakken.

•Utvid lengder 10-dimensjon på ledningen fra ett hjørne legge til den andre. Koble ledningen til øye-kroker med wire bånd.

•Nail dørbjelken boards over toppen av parallelle hjørne innlegg, som resulterer i gatewayer på de to endene av arbor. Også spiker et bord øverst i midten støtte innlegget, slik at 10 til 12 inches av overheng på hver side.

•Train canes druer plantet foran midten støtten innlegg å kjøre langs ledningene. Få voksende canes å klatre langs dørbjelken styrene og over toppen av arbor, danner en naturlig baldakin fylt med attraktive frukt.

Tips og advarsler

  • Beskjære vinranker hvert år for å opprettholde utseendet på arbor og forhindre en søl av twining planter.