Hvordan å sette luften i vanntanker press

March 11

Hvordan å sette luften i vanntanker press

Legge er til press tanken en svært enkel oppgave. Hvis pre tillegget ikke er riktig kan du justere lufttrykket gjennom ventilen stammen på trykksatt tanken. Ventilen stammen ligner det du vil se på et dekk og er faktisk samme. Hvis trykket i tanken er for høy tanken vil kjøre ut av vannet og det blir mangel på vann litt før vannpumpen tennes; Hvis det er for lavt vil det slå på pumpen mer ofte så nødvendig. Trykket i tanken bør være mellom 18-psi og 28-psi hvis pumpen er satt til 20 psi til 40-psi, eller hvis pumpe er satt til 30 psi til 50-psi, sette press tanken til 28-psi. De fleste produsenter anbefaler trykket tank 2-psi under innstillingen pumpen.

Instruksjoner

•Vri viktigste vann av og slå av strømmen til vannpumpe. Aktivere en kran hjemme å tømme vannet ut av linjene og tank. Fjern hetten av ventilen stammen. Sjekk trykket med en dekk trykkmåler.

•Bruk en sykkel dekk pumpe, trykk business slutten av luftpumpe på ventilen stammen og trykk ned spaken låse luftpumpe slangen til ventilen stammen. Pumpe håndtaket på sykkel dekk pumpen til måleren på luftpumpe når riktig trykk. Hvis dekk pumpen ikke har et mål, fjerne dekk pumpen og sjekk trykket med trykkmåleren dekk regelmessig til du kommer til riktig trykk.

•Skru dekselet tilbake på ventilen stammen. Slå på vannet og kraften til vannpumpe. Trykket tank og pumpen skal fungere riktig sammen.