Hvordan å sette flekker på med Spray pistol

December 13

Hvordan å sette flekker på med Spray pistol

Flekker er farget selfangere Wood. De beskytter tre mot skadelige UV-stråler, den mørkere flekken, jo bedre beskyttelse. Typen flekken uttrykker sin mørke: Fjern sealer, delvis gjennomsiktig, halvfaste og solid. Solid flekken kan skjule naturlige korn av treet, delvis gjennomsiktig eller semi solid vil tillate det å vise gjennom. Noen flekker har prestasjonsfremmende tilsetningsstoffer. For eksempel bremser en flekk som inneholder mildewcide og soppdreper veksten av mold og mugg. Bruke en spray pistol for å bruke flekken fungerer best ved å bruke en vannbasert flekk på et stort område. Utligningsmetode er den samme enten flekker et dekk eller gjerde.

Instruksjoner

•Fyll reservoaret maling maskingevær. Koble maling pistolen strømledningen til en skjøteledning som er riktig vurdert for maling pistolen.

•Hold spray pistol en konstant avstand fra overflaten av prosjektet gjelder flekken. Arbeide med en kontinuerlig hastighet og arbeide fra topp til bunn. Bruk en frem og tilbake-bevegelse over en inndeling som er en bredde du velger. Bredden på spray pistolen spraymønster avgjør hjerneslag. For eksempel hvis den sprøytepistol mønster er 12 inches, vil du spray over en del av delen, så gå ned ca 11 1/2 inches å gjøre neste støt.

•Fargeringer flekken i styrene med en pensel å sikre flekken er arbeidet godt i overflaten og noen sprekker, som mellom.

•Rengjør maling pistolen nøye i henhold til produsentens anvisninger til å sikre fremtidige brukervennlighet.

Tips og advarsler

  • Hvis det er blomster eller busker i eller rundt området der du er flekker, dekke dem med en dråpe klut eller gamle ark å beskytte seg.
  • Noen mennesker velger å først power-vask skogen for å bli farget hvis det ikke er nytt. Dette kan hjelpe med utbredelsen av flekken.
  • Se informasjonen på beholderen flekken på optimal utetemperatur for programmet. Unnlatelse av å overholde til forslaget kan medføre n program som er mindre enn optimalt.