Hvordan å sette en vask i en benkeplate

November 22

Hvordan å sette en vask i en benkeplate

Det er lurt å ha en vask på kjøkkenet. Men en vask er mer enn bare funksjonelle; legger til stil og innredning av et kjøkken. Tilgjengelig i flere materialer og i alle typer konstruksjoner, synker kan være fin å se på i mange tilfeller. Hvis du renovere kjøkkenet og vil bytte ut vasken, er å sette i en ny en ganske rask prosess. Men hvis du har en ny counter overflate for nye vasken, må du først opprette et sted for vasken på benken.

Instruksjoner

•Plasser vasken opp ned på disken du vil plassert. Tegn rundt ytterkanten med en blyant merke beliggenheten. Fjerne vasken. Mål i fra disposisjonen 1/2 tommers. Dette er hvor du vil skjære ut hullet for vasken. 1/2 tommers vil gi vasken leppe noe å hvile på, eller hvis din er en undermount vask, 1/2 tommers av countertop selv vil være av vasken.

•Drill hull inne i indre linjen for å få sagblad. Deretter sett en stikksag og kutte ut disken langs indre. Hvis countertop er laget av noe annet enn laminat materiale, må du kanskje en annen type skjæreverktøyet å klippe vask hull.

•Start vasken på siden. Plass gummitetningen som følger med vasken over vedlegg hull og sette vedlegg platen over pakningen. Hvis din er en undermount vask, følg instruksjonene i vasken. Prosessen er helt annerledes enn for synker som monteres på benken.

•La beslag, som tappekran og knotter, inn i hullene. Bruk nøtter som følger med vasken for å sikre de synke vedleggene under. En socket fastnøkkel bør komme med nye vasken å hjelpe med dette.

•Sett vasken høyre-side-opp og tørke litt rørlegger er kitt rundt vasken avløp. Angi renne i avløpet hullet og skyv det ned sette i putty. Heve vasken tilbake opp på siden. Skyv gummi og papp pakninger over bunnen av avløpet. Angi avløp låseringen over pakninger og stram den ned for hånd. Tørk av overflødig putty rundt avløpet med fingeren.

•Squeeze vanntett caulk fra et rør rundt kanten av telleren til vasken. Sett vasken på plass over caulk.

•La klippene i plass under vasken så at de er over bunnen av disken.

•Sett avløpet felle vasken avløp og huset avløp. Bruke en fastnøkkel til å skru den på fast. Koble vann inntak linjen til linjen fra kranen. Tvinn mutterne på endene av linjene sammen for å koble, så stramme med en skiftenøkkel. Slå vannet på å se etter lekkasjer. Hvis en pipe lekkasjer på en tilkobling, slå av vannet og fjerne den. Vikle rør tråden tape rundt trådene og stram montering ned.