Hvordan å sette en Solar lokk på bassenget

March 20

Solar lokk (aka solar dekke eller solenergi teppe) gir en tredelt fordel for et basseng: lokket holder overflaten av vannet fra å være forurenset av luftbårne avfall; bassenget er vannet varmes fra stråler av solen med ingen elektrisitet kostnadene; varmen fra bassenget er beholdt fra rømmer i løpet av natten. For å sikre at solenergi lokket funksjoner effektivt, plassere den på vannet slik at riktig side vender. Fremgangsmåten er enkel, krever ikke noen verktøy men krever assistent.

Instruksjoner

•Plasser solar lokket på dekket av bassenget, med boble side opp. Skru avslutter en hageslange til en vann stuss, vanligvis dette vil bli funnet på utsiden av en skur på den ene enden av bassenget, men kan også være frittstående på dekk.

•Skru den andre enden av hageslange til en høytrykks dyse. Slå vannet på.

•Rett dysen med solenergi lokket. Trykk på avtrekkeren. Direkte strømmen av vann solenergi lokket, starter i øvre venstre hjørne og går over til øvre høyre hjørne, før snu og tilbake til der du startet. Fortsette å vaske solar lokket fra den ene til den andre før hele overflaten er gjennomvåt. Slipp dysen er utløser og slå av vannet. Skru hage slangen fra vann spigot og munnstykket.

•Hold ene solar lokket mens assistenten holder den andre siden. Snu solar lokket, men holde det berøring dekk. Manøvrere solar lokket vannet.

•Slipp ene av solenergi lokket i vannet. Skyv solar lokket på overflaten av vannet slik at den justeres form av bassenget.

Tips og advarsler

  • Flere solar lokk kan brukes på et basseng, spesielt i tilfellet en uregelmessig størrelse svømmebasseng som ikke kan dekkes av en enkelt solar lokk.