Hvordan å sette en postboks på en Cedar stolpe

January 29

Montering en postboks til en cedar innlegg foran hjemmet ditt kan tjene flere formål. Cedar er sterk og attraktivt. det vil gi holdbarhet du ikke kanskje får fra en metall- eller plastplate kit og gir også en fin design touch, blande godt til landskapsarbeid. Montering boksen og innstillingen innlegget er relativt enkel med bare noen få verktøy og en ettermiddag å arbeide. Alt utstyret du trenger er tilgjengelig fra alle hage eller hjem center, og de fleste verktøyene kan leies eller lånt hvis du ikke har dem allerede.

Instruksjoner

•Den krav for postboksen sted kan variere, men i de fleste områder USPS krever å være minst 2 fot tilbake fra veien kanten og 42 inches fra bunnen av boksen til bakken. Velg din plass tilsvarende og Merk det med din spade eller innlegg hull digger.

•Dig hull for innlegget om to ganger størrelsen av innlegget selv og ca 2 fot dypt. Hvis du bruker et 4 "x 4" innlegg, lage din hull 8 inches tvers. Fyll bunnen 6 inches med grus å drenering.

•Mix din betong i en trillebår og setter innlegget i hullet. Husk å holde innlegg nivået når fylle hullet med betongen. Du trenger kanskje assistanse for denne delen av jobben.

•Taper den konkrete ut fra innlegg på toppen slik at vann kan kjøre av og glatt det med en spade. Du vil den skal om lag 2 inches over jorden når ferdig.

•Measure bunnen av postboksen du skal montere på innlegget. Du trenger å skjære et stykke plankekledning å passe perfekt mot innrykket delen på undersiden av esken. Plankekledning dvs 2 "x 6" gjør et ideelt valg for dette.

•Skjære planken størrelse og teste passe den. Hvis det passer rett, montere det til toppen av innlegget. Bruk 2-tommers skruer skal monteres planken til innlegget. Angi postboksen på bjelken. Husk å sjekke at høyden på boksen måler 42 inches fra bakken til bunnen av boksen. Justeres tilsvarende.

•Sikker postboksen via noen tre skruer gjennom hullene i nedre side av postboksen. Legg til din husnummer til postboksen for enkel identifikasjon.

Tips og advarsler

  • Kommersielle parentes er tilgjengelig fra hjem sentre og bygging forsyninger, hvis du foretrekker dem en planke.