Hvordan å sette en kjede tilbake på snurt 10 Speed sykkel

November 3

Hvordan å sette en kjede tilbake på snurt 10 Speed sykkel

Når kjeden papirlapper av snurt 10 hastigheten, gir det turen til en brå halt. Dette kan være en frustrerende opplevelse, men det trenger ikke å holde deg oppe i lang tid. Legger en kjede tilbake på snurt 10 hastighet sykkel er ikke en vanskelig oppgave hvis du følger noen enkle trinn. Disse trinnene er faktisk så enkelt at det ikke er nei verktøy krevde.

Instruksjoner

•Sett sykkel på kick stå.

•Skyv til bakre, S-formet giret opp, sette slakk i kjeden.

•La kjeden tilbake på bakre kassetten på tannhjul som svarer til utstyret som du var i da den kom ut. De bakre tannhjul som er større hold lavere girene, og de mindre bakre tannhjul imøtekomme høyere girene. De fremre tannhjul er motsatt av dette, med høyere gir på større tannhjul og lavere tannhjul på små. (Se referanser 1)

•Release de utvendige giret og la den gli tilbake på plass.

•Apply WD-40 i kjeden å sikre at det fungerer problemfritt. Fleste bære ikke WD-40 rundt i baklommen; så hvis du ikke har noen tilgjengelig, gjør dette så snart du får din snurt hjem. Kjeden bør være i orden for optimal funksjon. Hvis din er tørr eller rustne, vil det være stiv og flyttes ikke godt. (Se referanser 2)