Hvordan å sette en Grill i en utendørs øy

October 8

Hvordan å sette en Grill i en utendørs øy

Installere en grill på en utendørs øy med en eksisterende gass er et prosjekt som mange gjør-det-yourselfers kan fullføre uten å ansette en profesjonell. Med de riktige verktøyene, kan du lære hvordan å sette en grill i en utendørs øy i en helg. Før du begynner, se byen koder om regelverket som involverer gassledningen. Lokal kode kan kreve en profesjonell å lage gass for deg.

Instruksjoner

•Kontroller at grillen er riktig for din utendørs øy. På grunn av varmen som genereres av en utendørs grill, er sammensatt benkeplater ikke trygt, mens marmor eller granitt benkeplater er trygge.

•Determine plassering og retning installere grill. Installere den i din eksisterende gassledningen men ta hensyn til rådende vindretningen. Den rådende vinden skal blåse mot fronten av grillen. Hvis vinden blåse vanligvis over eller bakre ovnen lokket, kan grillen overopphetes for farlige nivåer.

•Bruk grill's installasjon guide, som kommer med grillen på kjøp, å finne størrelsen på utskjæringen nødvendig for grill installasjonen. Du trenger å vite høyde, bredde og dybde å kutte så utendørs grill får plass på øya. Merk gass-tilkobling på grillen og hvor mange inches er fra kanten av grillen. Skrive dette ned, fordi du trenger å gjøre en verktøyet cutout bruker denne målingen senere.

•Mark utendørs øy der du vil gjøre kutt, ved hjelp av målene levert av produsenten og plasseringen du bestemt tidligere området.

•Skjære varmebestandig countertop langs din markeringer. Du kan klippe granitt og marmor med en kontinuerlig diamant-knivbladene på et ferdigheter så. Klippe høyde, bredde og dybde, opprette en tre sider box Grill å sitte i. Skjær en liten nytte boks inne ny grill skapet du nettopp opprettet slik gassledningen kan kjøre i utendørs øya.

•Løft opp grillen, med én person på hver side, og senk det i din cutout. Kontroller at koblingslinjene gass med din verktøyet cutout. Slå alle brenner kontroller på grillen til av-stilling.

•Kople gassledningen, bruke fabrikklevert deler fra grillen produsent. Koble samlingen regulator til gass gjennom din verktøyet cutout. Pilen på regulator samlingen skal peke mot grillen, betyr gass flyter opp mot grillen. Legge til en 1/2-inch brystvorte og en fleksibel gassledningen slik at du får din eksisterende gassledningen. Koble fleksibel gass-linje til din eksisterende gassledningen.

•Vri på eksisterende viktigste tilbud gassventilen i utendørs kjøkken øy. I en sprayflaske full av vann, tilsett ca fem dråper oppvaskmiddel og rist godt. Spray såpe og vann løsningen på tilkoblinger i din gassledningen. Hvis du ser bobler, finnes en lekkasje. Slå av viktigste tilbud gassventilen og prøver å koble problemet inntil du får fjernet alle lekkasjer.

Tips og advarsler

  • Installer ikke grill hvor det er helt lukket.