Hvordan å sette en 3 stykke dusj kabinett i

June 4

Begrepet "tre-piece-shower" enheten er litt av en misvisende benevnelse. Det er faktisk fire stykker til grunnleggende dusjenhet. En base enhet eller avløp panne og tre vegger. Den fjerde siden av dusjen åpent og vil tjene som en dør til dusjen er vanligvis stengt med en dusj gardin eller typer dusj dør. Installere en tredelt dusjenhet kan være ganske enkelt, hvis alt passer. Det kan også kreve noen store remodeling arbeid hvis du dusjer ikke passer plass i hjemmet.

Instruksjoner

Installere en tre-Piece-dusj

•Accurately måle plassen hvor dusjen skal plasseres. Ifølge nettstedet housetask.com er vanlige størrelser for dusjer 36 eller 38 inches torget. Andre størrelser er tilgjengelige inkludert design som passer inn i et hjørne med åpningen fiske i det åpne området i badet. Hvis de gjør-det-yourselfer er ettermontering en ny dusj til en eksisterende plass er størrelsen på det rommet viktig å bestemme dusjen som best passer. Også måle plasseringen av avløpet og vannrør serverer dusjen.

•Fjern vegger som nødvendig og bygge nye vegger å passe størrelsen på dusjen valgt. Dette er bare nødvendig hvis plass ikke samsvarer med dusj tilgjengelig. Nye stud vegger kan dekkes med greenboard, en vanntett gips. Gjørme og tape greenboard. Spire i avløp rør til å passe det nye dusj kabinettet.

•Sett bunnen av dusjen til gulvet og eksisterende avløp. Kontroller at rørleggerarbeid leddene på avløpet ikke lekker. Følg instruksjonene fra dusj produsent plassering og type festene.

•Glue glassfiber paneler av tre-piece-dusj enheten greenboard med bygging limet. Følg instruksjonene som fulgte med dusjenhet som rekkefølgen plassering og hvor mye overlappe glassfiber bitene. Vannrør skal matche opp med tilgangspunkter i glassfiber dusj veggene.

•Installer våtromsinnredning i henhold til instruksjonene. Kontrollene for vann flyt og dusj hodet kjøpes vanligvis separat fra dusj kabinett. Sjekk alle tilkoplingene lekker før du fortsetter.

Tips og advarsler

  • Forsegle alle sømmer med silikon caulk. Husk å reparer rundt foten av dusjen. Reparer alle ledd stykker av dusjen delta og rundt inventar også. Legge til trim og finish stykker i veggen området rundt dusjen om nødvendig.