Hvordan å sette Deadmen i behandlet trelast støttemurer

June 7

Press-behandlet landskapet tømmeret er nyttig som en beholder veggen, som kan bidra til å stoppe erosjon på eiendommen. For at landskapet tømmeret å bære vekten av smuss bak dem, må du installere deadmen. Dette er tømmer med et kors-stykke på slutten som er slått i rett vinkel til støttemurer og begravet bak. Velg større tømmer bruk, fordi små ikke støtter trykket fra jord og vann bak veggen.

Instruksjoner

•Dig en nivå grøft på undersiden av veggen, ved hjelp av en spade. Måle slik at grøften 3 fot bredere enn bredden av landskapet tømmer og 6 inches dypere enn tykkelsen av tømmeret. Knytte en streng til to innsatsen. Plass streng og innsats langs foran grøften. Bruke en snekker nivå til å nivå streng linjen. Mål for å bli sikker av grøften er en full 6 inches under strengen.

•Lay landskap stoff over hele utgraving området, inkludert i grøften. Overlappe stoff sømmer som nødvendig, med minst 6 inches.

•Shovel et 6-tommers lag 3/4-tommers grus i bunnen av grøften. Bruk en hånd sabotasje pakke den inn i grøften. Kontroller at det er nivå. Legge til eller fjerne grus, som nødvendig for å opprette en nivå base.

•Drill minst tre 9/16-tommers hull gjennom tømmer du vil bruke for første rad eller kurs, ved hjelp av en drill.

•Sett den første raden av tømmer i grøften på grus, etter hullene på toppen. Anchor tømmeret ved å kjøre 4-fots lange stykker av 3/4-tommers forsterkning bar, eller armert betong gjennom hullene og i bakken med en hammer eller klubbe. Sjekk levelness igjen når det første kurset er på plass.

•Lay andre kurset i stedet. Angi stolpe 1/2-tommers fra fronten av det første kurset. Når du legger til ekstra kurs på denne måten, opprettes en røre, som bidrar til å motstå presset fra grunnen bak veggen. Rave slutten leddene; eventuelt kutt tømmer med en sirkelsag. Anchor andre kurset til den første med 12-tommers galvanisert toppene i endene og avstand 24 inches hverandre langs tømmeret. Angi det tredje kurset på en lignende måte til andre.

•Shovel grus på landskapet stoffet slik at den dekker grøften og er 6 til 8 inches dyp. Angi en lengde på perforert dreneringsrør, med perforeringer vender nedover, mot baksiden av veggen på rock. Plasser de åpne endene av røret til avløp vann fra veggen. Legg grus slik at det er jevnt med toppen av det siste tømmeret du festet.

•Skjære en tømmer i to 3-fots lange deler med sirkelsagen. Opprette en "T" fra to tømmeret legging på den andre, flush med slutten av bunnen tømmer, og spikrer dem sammen med pigger. Dette er en deadman. Trenger du en hver 4 fot, starter 3 1/2 eller 4 fot fra slutten eller hjørnet, så lenger veggene, lage flere deadmen.

•Lay en tømmer å starte neste kurs, svimlende ledd og sette tømmer tilbake 1/2 tommers. Angi bunnen t slik at det er jevnt med at tømmer og 1/2 tommers tilbake fra den nedenfor. Toppen, krysset delen t strekker seg inn i området bak veggen. Eventuelt grave en grøft for det i. Du må klippe stoffet landskap med verktøyet kniv la slutten av T går gjennom. Angi en annen tømmer og setter en annen deadman. Gjenta til du når slutten av kurset. Forankre alle tømmeret på plass med pigger i løpet nedenfor.

•Continue innstilling kurs av tømmer til veggen er høy.

•Legg grus bak veggen til grus når en dybde på 3 fot. Tuck eventuelle overskytende landskap stoff rundt rock. Klipp av eventuelle overflødig stoff langs forkanten av veggen. Etterfylle gjenværende åpne området bak veggen med ren skitt. Landskap som ønsket.

Tips og advarsler

  • Ikke bruk gamle jernbane bånd for veggen. Kreosot i dem leaches, og det kan drepe planter i beholder veggen.