Hvordan å samle frø fra squash Squash

December 6

Lagre frø for neste års hage er en gammel tradisjon og hagearbeid lurt. Ved å lagre frø fra din beste planter, vil du sikre stor-tasting zucchini for året. Samle frø er en enkel prosess som selv amatør gartnere kan lære.

Instruksjoner

Innsamling og tørking squash frø

•Velg en squash squash frø samling fra en plante som har produsert god, flavorful frukt. Unngå bitter frukt, de fra slutten av innhøstingen eller frukt fra planter som ikke synes å være helt frisk.

•Skjære åpne zucchini og bruk en skje til å skrape frø i en bolle. Vask hvis nødvendig, men ikke bløt frøene. Fjerne frøene som ikke synes å være i god stand.

•Dry frø naturligvis ved å spre dem på papirhåndklær, på et tørt sted, unngå kontakt med fuktighet eller sterk varme. Det vil ta alt fra noen dager til noen uker på frø tørke helt.

•Når tørket, lagre frøene i papirposer eller konvolutter på et kjølig, tørt sted. De bør holde noen år dersom ikke utsettes for noen form for fuktighet.

Tips og advarsler

  • Unngå å lagre frø fra hybrid Sorter, som F1 varianter, så frøene vil tendere til å produsere dårligere kvalitet planter året; også unngå cross-pollinated planter. I stedet velge åpen pollinated varianter, som arvestykke squash planter, best resultat.