Hvordan å rykke trærne for Transplanting

February 8

Hvordan å rykke trærne for Transplanting

Transplanting trær gjøres best når treet er ung og mindre enn 5 fot høy. Siden noen trær har dype trykk røtter og andre har vidtrekkende overflaten røtter, finne ut hva du kan om den underjordiske trestrukturen av forsker det før du grave. Alltid transplantere i tidlig høst eller tidlig på våren når treet er sovende å redusere transplantasjon sjokk. Grave transplantasjon hullet i det nye området først slik at røttene vil bli utsatt for luft for så lite tid som mulig.

Instruksjoner

•Mentally tegne en sirkel rundt treet du vil transplantasjon, følger drypp linjene bredeste grenene. For eksempel, hvis en gren utvider 2 fot, vil diameteren på sirkelen du vil grave være 4 fot gjennom midten av treet. Beregn høyden på treet. Hvis det er 3 fot høy, må du grave på minst 2 fot dypt for å få nok av trykk roten.

•Still spade peker i en 45 graders vinkel mot midten av treet, der taproot ligger, og starte graving, jobbe deg rundt sirkelen. Du vil kutte noen av siden røttene, men hvis du starter drypp linje får du nok av dem å holde treet i live.

•Dig ned mot midten rot til ønsket dybde, og Fullfør sirkelen. Skyv spade langt i som du kan, og forsiktig lirke opp på alle sider. Føle for motstand fra springen roten. Hvis det er sta, grave ned en annen foten og prøv igjen. Hvis det fortsatt motstår, nå i hullet med et par lange håndtak beskjæringssakser og skjær den rent.

•Få en annen person med en spade og stå på motsatte sider av hullet. Lirke løs treet ut av hullet, løfte samtidig. Rull treet til siden på overflaten jord. Plukke den opp med din partner fra roten ballen, og løfte den inn i trillebår.

Tips og advarsler

  • Aldri plukke opp en transplantasjon treet ved å løfte fra bagasjerommet eller grener. Løft gjennom kne å unngå ryggskade.
  • Ikke forsøk å grave ut et tre som er mer enn 5 fot høy med en spade. Høyere trær har mer omfattende røtter, og du vil være bedre å ansette en tree service med en tre spade å unngå å drepe treet.