Hvordan å Rewire en tohodet gulv lampe

October 23

Tohodet gulvlamper noen ganger krever ny telegrammer når en eller begge kontakter opphøre arbeider. Dobbel socket lamper bruker samme lampe ledningene som en enkeltkontakt lampe. Forskjellen er at tohodet lampen bruker separate ledninger for å koble minnekontakt viktigste lampe strømkabelen. Rewiring en tohodet gulvlampe ligner en enkeltkontakt lampe. Mest tohodet lampene har tilgang på toppen av det lamp innlegget der ledningene koble sammen. Selv om detaljene i demontering av lampen variere blant produsenter, er den generelle prosessen den samme.

Instruksjoner

•Trekk gulvlampe fra stikkontakten og fjern lampeskjerm. Avhengig av hvilken type du har, har skyggen enkel skrukork på midten av rammen eller en ramme som presser sammen for å koble det fra lampen.

•Skru pærer fra kontaktene. Fjern senterkoppen fra toppen av det lamp innlegget. Mest dobbel socket-lampene har en vri cap på innlegget. Dette eksponerer ledningene fra minnekontakt og viktigste ledningen ledninger, samt Koble ledningen nøtter. Vri ledningen nøtter å sikre socket ledningene til viktigste lampe ledningen mot klokken med fingrene.

•Pry de socket hus fra kontakten base med en flat skrutrekker. Trekk de socket hus ut av basen. Løsne skruene som fester ledningene til kontakten med en flat skrutrekker og koble ledningene fra kontakten.

•Plasser lampen på sin side og fjern bunnen base av lampe. Avhengig av din lampe, bunnen kan ha en skruen som fester det eller det festes bare på og av. Dra i lampe strømledningen ut av lampen og ut av basen.

•Skyv enden av en ny lampe ledning gjennom grommet på lampe base og inn midtstolpen lyselementet før den kommer ut toppen av innlegget.

•Delt i hver ende på 1-fots lampe ledningen ledninger ned med verktøyet kniv til å opprette en 1-tommers lang, to-tråds slutt. Stripe 1/4 tommers isolasjon fra endene av hver individuelle ledning med wire strippere. Fest en ende av lampe ledning ledningen til hver terminal skruene på lampen kontaktene og stram skruene med skrutrekkeren.

•Skyv den motsatte enden av kontakten ledningen gjennom socket base til den kommer gjennom toppen av det lamp innlegget. Trykk kontakten bolig kontakten base.

•Twist nakne endene av socket nøytrale ledninger med nøytral lampe ledningen wire. Nøytrale wire er med ribbet isolasjon eller noe å skrive på isolasjon. Vri ender med en ledning mutter. Gjenta for varmt kabelendene. Skyv ledningene inn i hulrommet i toppen av det lamp innlegget og skru korken på det lamp innlegget.

•Sikker bunnen base tilbake på bunnen av lampen. Stå lampen på bunnen og knytte skyggen. Skru lyspærer i kontaktene, og koble lampen til strømuttaket.