Hvordan å Rewire en lampe med en Rayon ledning

October 26

Hvis du har kjøpt en antikk gulvet eller bordlampe og ønsker å gjenopprette den til sitt opprinnelige utseende, kan du enkelt rewire det med rayon dekket lampe ledningen. Når du kjøper lampe ledningen og en plugg, trenger du bare et par enkle håndverktøy å fullføre jobben.

Instruksjoner

•Skjære og fjern ca 2 inches av stoffet dekker fra den ene enden av snoren og ca 1 tomme fra den andre enden. Bruk verktøyet kniv til å kle ca ½ tomme på isolasjon fra hver ende av både svart og hvit ledninger.

•Trekk lampen. Fjern skyggen og/eller harpe og pære, og sett dem til side. Fjerne kontakt shroud fra lampe kontakten ved å trykke der ordet "Trykk" er stemplet inn i metallet. Løft den fra kontakten base og sett det til side også.

•Trekk socket interiøret inntil kontakt skruene blir synlige. Bruk skrutrekkeren til å løsne kontakten skruene. Dette vil tillate deg å fjerne endene av svart og hvit ledninger fra socket interiør. Løsne skruene akkurat nok til å fjerne ledninger. Det er ikke nødvendig å fjerne dem fullstendig. Avsette socket interiøret.

•Trekk gamle lampe ledningen ut gjennom basen av lampen. Trykk erstatning snoren gjennom lampe kroppen til det framgår gjennom hullet i midten av socket basen.

•Slip bare slutten av svarte ledningen rundt skaft på messing skruen på socket interiør. Skru med skrutrekkeren. Slip bare slutten av den hvite ledningen rundt skaft på metall hvit skruen på socket interiør. Skru den ned.

•Trekk ned på nye ledningen til socket interiøret hviler oppå socket basen. Klemme sidene av kontakt shroud, og fest den tilbake på plass i kontakten basen.

•Slip Bakelite eller Kina plugg på den andre enden av lampe ledningen. Enten stil pluggen har et hull i midten til ledningen. Løsne messing og hvit metall skruer, men fjerner ikke seg.

•Sett svarte ledningen til messing skruen og den hvite ledningen til metall hvit skruen, mye på samme måte som du har lagt ved den andre enden av lampen ledningen til socket interiøret.

•REINSTALL pære, harpe og/eller skyggen. Koble lampen til et strømuttak og slå den på.

Tips og advarsler

  • Rayon dekket lampe ledningen er vanligvis solgt av foten, og vil ikke utstyrt med en støpt på plugg. Utenom en titt av autentisitet, tjener rayon dekselet ingen hensikt overhodet. Nedenfor den er svarte og hvite ledninger fortsatt isolert i plast, akkurat som de ville være i noen annen type av to-tråds lampe ledningen. Bakelite, en tidlig form av plast, ble brukt til å gjøre veggen pluggene, som var Kina.