Hvordan å Rewire en gamle gulv lampe

February 28

Du kan ha en favoritt vintage gulv lampe og ikke bare en del med det, men det fungerer ikke lenger. Å rewire en gamle gulv lampe er enklere enn det kan høres. Med noen få enkle trinn kan du puste nytt liv i gamle lampen. Her er hvordan å rewire din gamle gulv lampe.

Instruksjoner

•IDENTIFY wire oppsett og socket konfigurasjonen. Ta note Hvis det er to lys eller en og hvor ledningen går for dem. Denne informasjonen vil være avgjørende når du kommer til oppussing butikken. Også måle lengden på ledningen. Kontroller at du har nok overskytende for plug slutten.

•Få et bilde av oppsettet ta målene og tegning til butikken din lokale hjem senter. De fleste Home Depot og Lowes butikker har en lys-ekspert som kan hjelpe med wire erstatning valget.

•Velg en helt ny erstatning wire oppsett for lampen, inkludert nye kontakter og brytere. En eldre LAMP det er vanskelig å vite akkurat hvor elektriske problemet kan være, så det er bedre bare å bruke "skjelett" av lampen for ser, men erstatte alle de elektriske komponentene. Dette vil eliminere muligheten for å måtte bytte noe annet i nær fremtid.

•Ta lampen fra hverandre. De fleste gulv lamper er bare gjengede rør skrus sammen, så starter ved å skru ut base og jobbe deg oppover. Hvis du må, gjøre et diagram slik at du vet hvordan ting passer tilbake sammen.

•ReWire lampen ved å tre nye ledningen gjennom å socket, deretter legge ved den nye kontakten med små wire nøtter, sørge for at du matche fargene. Røde ledningen går til den varme og svart går til nøytral. Kontroller at ingen nakne wire vises når gjøre disse forbindelsene.

•Sett lampen tilbake sammen. Bruk diagrammet som referanse hvis du gjorde.

•Prøv den ut. Plugg din lampe i en bakken feil receptacle å teste den. Dette vil begrense faren hvis du kablet det galt. Hvis det fortsatt ikke fungerer, ta det til en elektrisk butikk og ha se dem på din rewire-jobb. Det er mulig at tilkoblingene ikke er sikre.

Tips og advarsler

  • Alltid koble din gulvlampe før prøver å rewire det.