Hvordan å Rewire Ballast fra 120 til 240

October 23

Hvordan å Rewire Ballast fra 120 til 240

Rewiring ballast fra 120 til 240 volt endrer måten sin makt er levert. En 120-volts krets trenger tre ledninger å lage, mens en 240-volts krets trenger fire ledninger å gjøre samme krets. Ekstra wire leverer en andre gren av 120 volt strøm. Det er viktig å sjekke at ballast er vurdert for 240 tjenesten før rewiring. Bruksanvisningen eller produksjon nettstedet er et godt sted å bekrefte denne informasjonen. Ha en elektriker kjøre en 240-volts krets til lyset å gi makt.

Instruksjoner

Slå av strømmen på elektrisk distribusjon panel for krets du arbeider på. Bekreft strømmen er på ved å berøre en noncontact spenning detektor til den wire isolasjon.

•Fjern den vri-on wire kontakter med 120-volts tilgangen til ballast. Trekke ledninger fra hverandre og installere twist on wire kontaktene på 120-volts forsyning Wires nakne ender å beskytte seg. Holde denne kretsen deaktivert på panelet.

•Strip 3/8 inches av isolasjon av 240-volts forsyning Wires fire ledere. Løsne skruen jording i boksen elektrisk. Pakk den grønne eller bare wire rundt denne skruen og stram den ned.

•Twist sammen 240 volt's svart tråd med svarte ledningen lyskilde med tang. Installere en vri på tråders på toppen.

•Twist sammen 240 volt's hvit ledning med den hvite ledningen lyskilde med tang. Installere en vri på tråders på toppen.

•Twist sammen 240 volt's ledningen med rød eller gul wire lyskilde med tang. Installere en vri på tråders på toppen.

Tips og advarsler

  • Aldri omgå live elektriske ledninger. Viktigste er å slå av muligheten til å unngå elektriske.