Hvordan å rettferdiggjøre kjøpe en luftkompressor

March 3

Husene er komplekse instrumenter som krever mye Stell og vedlikehold. Fra elektrisk til avløp til HVAC maleri, hvert hus vil på et tidspunkt føler overveldet følelsesmessig og økonomisk av byrdene som følger med hver, enkelt hus. Heldigvis er det en stor mange verktøy tilgjengelig for å gjøre disse vedlikehold og forbedring oppgaver enklere og mindre truende. Et eksempel er bærbare luftkompressoren. Den lar deg gjøre husholdning jobber som du tidligere har betalt andre eller måtte forlate huset å oppnå. Her er en enkel metode som du kan overbevise deg selv- eller noen andre-å investere penger i verdt verktøyet.

Instruksjoner

•Come opp med din "to do" liste. Air kompressorer og deres tilknyttede trykkluftsverktøy kan forenkle hjem vedlikehold og forbedring oppgaver. Alle oppussing Vis har den "kjekke" snekkeren som er dyktige på festing tre ledd med hans rammer eller brad spikerpistolen. Dekoratør dekker hodegjerder med hjelp av hennes pneumatiske stifter. Bytte kanaler, vil du se møbler verktøyet forbereder en nybygde skap for maling ved å blåse av sagmugg med hans trykkluft vedlegg. Hvis du skal fullføre kjelleren, omslutter garasjen, fylle dekkene på din plenen traktor, rense ut luftfilteret i bilen, bygge det headboard eller fjerne disse skjemmende keramiske fliser, må en luftkompressor.

•Know noe om hva en luftkompressor kan gjøre. Med en generisk utvalg av pneumatisk utstyr, ofte selges som kits, vil du ikke kunne rotere dekk på bilen med pneumatiske skiftenøkkel, fylle noe med luft, rive fliser med meiselformet pneumatisk eller blast rengjøre noen luftfilter, vinduet skjermen, motorverktøyet eller ovn. For større bygg oppgaver som innramming, bygge møbler eller erstatte din tak shingles, kan du kjøpe spesialiserte pneumatiske spiker- og krampepistoler til rimelige priser.

•Know hva du vil, hva du har råd til og hva du kan bære. Luftkompressorer størrelse for hus behov er elektrisk drevet og olje gratis. Det betyr at det eneste du trenger å gjøre for å bruke din luftkompressor er plugg den inne og aktivere den. De er vanligvis tilgjengelig med enkelt tanker av sylinder eller pannekake stil, og det er tanken som står for en kompressor vekt. Disse luftkompressorer er bærbare, men bare hvis du kan bære dem fra arbeidsplassen til arbeidsplassen. Det er mange formler for dimensjonering en kompressor behov, men hvis du velger en som er for tung til å flytte, oddsen er at det vil se lite bruk og ikke vil betale seg av. På den annen side, er kiss of death for et olje gratis kompressor konstant sykling av pumpen. Så, hvis du kjøper en luftkompressor som er for liten for aktiviteten, pumpens stempel kan gripe tidlig; Hvis du kjøper den for stor, vil det være som å flytte en av pyramidene. Gjør hjemmeleksen din gi en selger med jobblisten, og plukke opp hver modell for å sikre at du kan bære den.

•Understand utbetalingen. Kjøpe en luftkompressor krever en forhånd investering. Men hvis prisen virker overdreven til deg eller din ektefelle, vurdere kostnaden av å ha noen av jobbene på listen gjort av andre. For noen som er unhandy med en hammer og spiker, lar en luften kompressoren og brad spikerpistolen deg bygge enkle skap og møbler. Hvis du respektere forholdet mellom god drivstoff kjørelengde og riktig lufttrykk, kan opprettholde bilens dekk du spare en bunt i drivstoffkostnader. Og ridding foajeen i keramiske flisene som ble installert før du ble født vil bli sterkt forenklet av en pneumatisk meisel. Du får jobben gjort raskt og med langt færre blåmerker, riper og hovne tommelen enn hvis du hadde gjort det med hammer og meisel.

•Decide. Ved å forstå egenskapene til en riktig utrustet luftkompressor og hvordan dette utstyret gjelder listen over vedlikeholdsprosjekter, vil du kunne beregne ikke bare investeringen koste, men også at avkastningen. For engangs anledninger, kan det være billigere å leie en luftkompressor. Men hvis du har tenkt å ramme opp en skillevegg i April, spikre opp at nye trim i kjelleren i mai, bygge hodegjerder for hvert rom i juni og sjekke bilens dekk hver 1000 miles, så gjentatte ganger leie en kompressor vil være økonomisk usunn.

•Bruk den! Ikke la den nye luftkompressor sitte ute i garasjen samler støv. Bruk det til å opprettholde og forbedre hjemme, bilen, motorsykkelen, din ATV-hva! Bruken begrenses bare av fantasien.

Tips og advarsler

  • Vurdere å kjøpe overhalt modeller så lenge de er tilstrekkelig bærbare og kommer med en respektabel garanti.
  • Noen luftkompressorer selges som sett som inneholder brad spiker eller et utvalg av trykkluftsverktøy.
  • "Prøvekjøre" vekten av hver luftkompressor før du bestemmer deg på en bestemt modell.