Hvordan å resirkulere VHS

April 2

På gamle VHS-kassettene tar sannsynligvis opp rom du ønsker dine nye DVD å gå, så resirkulere dem. VHS er ikke populært lenger, men det er fortsatt måter å bruke disse kassetter. En ekstra anstrengelse å resirkulere dem vil eliminere overveldende skylden du ville føle hvis du bare kastet en hunk av ikke-nedbrytbare masse med Ferris Buellers ansikt på den inn i en søppelfylling.

Instruksjoner

•Freecycle disse videoene. Lærere, predikanter og bibliotekarer alle elsker Freecycle fordi de jobber på et stramt budsjett og ofte trenger materialer for jobben som de betaler for lomme. Masse folk kan lett gjøre bruk av dine VHS bånd hvis du bare setter dem der ute. Og i motsetning til eBay, dette er gratis å bruke så hvis det ikke fungerer, du ikke har risikert en ting.

•Donate din VHS bånd å en innenbys bibliotek. Samtale forut og spør om de er interessert i titler. Hvis de ikke er interessert, godtar Frelsesarmeen alltid donasjoner av noe slag.

•Prøv å donere dem for en bestemt sak. Det konservative Caucus i Wien, Virginia, aksepterer gamle VHS-kassetter, som alternativ samfunnet opplæring i Columbia, Missouri. Ecoencore godtar VHS bånd som er opplæring, trening videoer eller sjeldne/eldre filmer.

•Sell dem hvis du kan. Webområdet nationalrecycling.com kjøper plast og Carpel Video i Maryland og Al's Tape og Film i New Jersey kjøper videoer. Sjansene er, det er en videobutikk i ditt område som er villig til å kjøpe brukt VHS-kassetter. Du sannsynligvis får ikke mye for dem, men du skulle kaste dem likevel.

•Ikke noe med de leftover plast video tilfellene hvis du har noen hengende rundt. Resirkulere papp skivene og deretter bruke boksen. Disse tilfellene at stor blyant eller pen vanntett saker for camping og andre friluftsaktiviteter. Eller du kan dekorere for å opprette en fin gave boks, lim boksene stengt og la barna bruker dem som blokker eller male dem for å lage Domino, eller også bruke dem til å dekke bøker når du reiser.