Hvordan å resirkulere redningsvester

April 23

Hvordan å resirkulere redningsvester

Redningsvester er en veldig viktig ressurs som kan brukes av en rekke ulike organisasjoner og grupper. Hvis du har redningsvester som barna har vokst eller du ikke lenger trenger en eller annen grunn, er den beste måten å resirkulere disse jakker å donere dem. Det er mange forskjellige lokale, statlige nivå og nasjonale grupper som samler gamle redningsvester donasjon til mennesker i nød. Muligheter i resirkulering redningsvester er uendelige.

Instruksjoner

•Anrop din lokale brann stasjon og spør om de samle redningsvester. De fleste brann stasjoner Jakkene og deretter distribuere dem til andre organisasjoner eller personer som trenger dem. Det er mange lokale grupper som arbeider med brannstasjoner få redningsvester ut til forskjellige personer. Din brannstasjon bør ha denne informasjonen.

•Contact din lokale politistasjonen. Politistasjoner, som brannstasjoner, også samle forsyninger som redningsvester. De kan ha partnerskap med overskudd butikker eller andre steder som bruker redningsvester som du kan donere.

•Contact redningsvest utlånsobjektet programmet og finne ut de nærmeste grenene av organisasjonen hjem. Ta din redningsvester til nærmeste samling området å donere dem til familier i nød. Det finnes en rekke ulike organisasjoner som låne ut redningsvester til folk for kortere eller lengre perioder. Redningsvest utlånsobjektet programmet fungerer som et mellomledd mellom deg og disse organisasjonene.

Tips og advarsler

  • Du kan resirkulere redningsvester uten kontakter utenfor organisasjonen. Snakke med venner og familiemedlemmer og spør hvis de planlegger noen fiske, white water rafting eller andre vann turene som krever redningsvester. Gi din redningsvester dem. Hvis du vil resirkulere redningsvest på en årstid når det er kaldt, vente til våren eller sommeren å kontakte venner som de er mer sannsynlig å ta turer i denne perioden.