Hvordan å resirkulere PP-plast

December 17

Hvordan å resirkulere PP-plast

PP plast eller polypropylen (#5 plast, som angitt av tall i jage resirkulering pilsymbolet), er vanligvis ikke akseptert av curbside resirkuleringsprogrammer. Dette polymer brukes vanligvis til å lage caps på flasker, yoghurt beholdere med sugerør. Polypropylen har en høyere Smeltepunkt enn #1 og #2 plast og må håndteres separat fra andre curbside gjenvinning materialer. Flere selskaper nå samle #5 plast for å bli resirkulert.

Instruksjoner

Separate og lagre PP-plast

•Look for tallet 5 inne jage resirkulering pilsymbolet å bekrefte plast er PP. eksempler inkluderer sjampo caps, tanntråd beholdere, vann flaske caps, skvett flaske lokk, melk gallon lokk, yoghurt beholdere og medisinflasker. Polypropelyne er en stivere plast enn #1 og #2 plast.

•Fjern alle skum eller papir fôr på innsiden av lokkene. Skyll beholdere slik at de ikke begynner å lukte mens fylle samlingen hyllen. Oppmuntre medarbeidere og naboer lagre #5 plast og organisere en samling kjøre på arbeid, skole eller kirken.

•Designate en spesiell beholder for PP plast og utdanne alle fjerne noen lokk før du kaster flasker. Caps som er utilsiktet kastet ut med #1 og #2 plastflasker vil ikke resirkuleres og kunne muligens jam maskiner som brukes til å bryte ned de mykere plast. En liten bøtte ved vanlig gjenvinning fungerer bra.

•Finn en samling drop-off eller post-i området.

Aveda salonger aksepterer de fleste #5 lokk. Ringe 1-877-Aveda09 for detaljer (referanse 1). Mange hele matvarer butikker har også samling hyller for #5 plast som en del av et partnerskap med bevare produkter organisasjonen, som blir polypropylen plast servise, tannbørster og razor håndtak (referanse 2).

Weisenback resirkulert produkter organisert Caps kan gjøre! programmet og steder samling hyller dyreparker og akvarier rundt USA, i tillegg til å akseptere sendt i produkter (referanser 3).

Både bevare produkter og Weisenback selskapets nettsider har informasjon om hvor du skal sende PP plast til gjenvinning.

Earth911 har også en postnummer søke ansiktstrekk for der å resirkulere i lokale kommuner også.

Tips og advarsler

  • Med mer enn 136 million pounds av polypropelene plast kastet i USA årlig (referanse 3), er det en måte å gjøre en forskjell. Nesten hver bit av plast noensinne laget er fortsatt i eksistens. Havet og marine liv er truet av flytende massene av plast søppel i vannet.
  • Plast er petroleum produkt. Bruke mindre plast, bruke det som allerede er registrert og finne nye bruksområder for det reduserer det totale strømforbruket petroleum.