Hvordan å resirkulere LED-pærer

July 3

Hvordan å resirkulere LED-pærer

Energieffektivitet er en viktig del av initiativ mot en grønnere og mer stabilt miljø. Mange husholdninger og bedrifter har gjorde bytte til LED (light - emitting diode) lyspærer å redusere deres energiforbruk og månedlige elektrisk kostnader. Høy kvalitet LED-lyspærer har en gjennomsnittlig levetid på 50 000 timer, mens levealderen av en lyspære er bare ca 1200 timer og kompakt lysrør (CFL) sist i ca 8 000 timer. I motsetning til CFL pærer inneholder LED-pærer ikke kvikksølv, så gjenvinning dem er enklere og sikrere.

Instruksjoner

•Contact lokale gjenvinning center og spør om de har spesielle LED pære restriksjoner. Siden LED-pærer ikke inneholder kvikksølv og er ikke betraktet som en farlig materiale, de kan resirkuleres trygt, men hver gjenvinningsstasjon kan ha sine egne protokoller.

•Package utbrent LED-pærer trygt og sende dem til LED lyspære resirkulering (link i ressurser).

•Return utbrent LED-lyspærer til jernvarehandel eller bedrift du har kjøpt dem fra hvis selskapet har en resirkulering eller bytteordningen. Siden LED-lyspærer er dyrt, har mange selskaper, som Ikea på stedet resirkuleringsprogrammer som tillater kundene å bringe deres brukte lyspærer og batterier til den lokale butikken så butikken kan resirkulere.