Hvordan å resirkulere kaffe poser

February 28

Hvordan å resirkulere kaffe poser

Takket være økende bekymring for miljø, har gjenvinning blitt andre natur og en livsstil. Ikke lenger er det bare om skille ut din papir, plast, aluminium og glass. Hver dag selskaper utvikler måter å opprette og bruke resirkulerbar emballasje for sine produkter, og som inkluderer de gamle kaffe posene du kaste etter den siste potten er brygget. Mens mange kaffe pakker kan deceiving med en materiale på utsiden av pakken og et annet materiale lining innsiden, er det fortsatt måter å bruke de uønskede posene og hjelper miljøet.

Instruksjoner

•Kopiering kaffebønner fra opprinnelige posen til en lufttett beholder. For å beholde friskheten i kaffebønner, plass beholderen på en mørk, tørt sted. Du kan nå bruke kaffe posen uten å ofre kvaliteten på dine kaffebønner.

•Rinse ut kaffe bag. De fleste plastposer kaffe og noen papirposer, er foret med en aluminium eller plast smeltet sammen med aluminium som er vanntett. Bringe Tom kaffe vesken med deg neste gang du trenger kaffebønner og fyll at vesken i stedet for å kjøpe en ny. Mange butikker i dag er fleksibel og velkommen gjenbruke poser - alt du trenger å gjøre er anmode.

•Reuse tom kaffe vesker som blomst plantasjeeiere. Kuttet tomme posen til ønsket høyde. Fyll posen med potting jord av ditt valg. Dryss frø i jord og vann grundig.

•Dekk bøker med Tom kaffe kofferten. Avhengig av boken, kutt ett eller flere kaffe poser til nødvendig bredde og høyde. Tillat nok posen materialet for boken lukkes helt. Sikkert tape vesken på innsiden av boken.