Hvordan å resirkulere hjem Glass

July 5

Resirkulering er en effektiv måte å gjenbruke vår planet ressurser. Mange ulike materialer som kan resirkuleres, inkludert plast, papir og glass. De fleste vet hvordan å resirkulere glassflasker, men de er usikker på hvordan å resirkulere andre glass elementer i sine hjem som knuste Vinduer, speil eller lyspærer. Disse elementene må være atskilt og tatt til funksjonen riktig.

Instruksjoner

•Separat noen glassflasker eller mat krukker av farge. Ifølge jorden lett, er det tre glassfarger: klart, grønt og brunt. Hvis du ikke har mye, kan du bære glass elementer i plastposer. Ellers må en eller plast badekar å sette dem i.

•Ta noen kompakt fluorescent lyspærer til lokale IKEA center eller Home Depot lagre. De vil resirkulere disse for deg.

•Separat noen andre glass elementer du har i ditt hjem. Holde ødelagte speil i en container, lyspærer i en annen, og glass fra ruter i et annet. Ikke alle resirkulering centers godta disse, så det vil være lettere å ta beholdere hvor de skal gå etter at du snakke med din spesialavfall.

•Anrop 1-800-CLEANUP eller gå til earth911.com å finne en lokal gjenvinningsstasjon i din hjemby. For å bruke nettstedet, bare skriv inn postnummer i boksen og klikke søk. Klikk på nærmeste sentrum.

•Følg din lokal gjenvinningsstasjon instruksjoner om hvordan å håndtere ditt hjem glass. Hvert fylke har sin egen resirkulering regler. For eksempel godtar byen Austin, Texas ikke noen knust glass. Tjenestemenn råde deg til å vikle din knust glass i avisen og satte den med søppel i en eske merket "Glass."

Tips og advarsler

  • Du trenger ikke å fjerne etikettene fra flasker eller glass når du resirkulere dem.. Bare rense dem ut litt slik at de ikke begynner å stinke.