Hvordan å resirkulere Freon

May 9

Freon er en type kjølemediet som kan finnes i eldre husholdning kjøleskap og frysere så vel som i hjem og bil klimaanlegg. Det er et stoff som ikke lenger er tilgjengelig, men fordi mange av elementene som det er funnet når slutten av sin stand, Freon i dem må avfallsbehandles på korrekt måte på grunn av dens potensielle skadevirkninger på miljøet. Du kan ikke avhende Freon inneholder kjøleskap i standard deponi eller søppelplass. Du må finne en gjenvinningsstasjon som godtar Freon og elementer som kanskje inneholder Freon.

Instruksjoner

•Finn resirkulering byråer nær deg. Bruk online-ressurser som Earth911.com for å finne de nærmest der du bor.

•Anrop hver resirkulering senter, starter med en som er nærmest deg. Forklar at du vil resirkulere Freon eller et element som sannsynlig inneholder Freon. Resirkuleringssenteret vil fortelle deg hvis det godtar de aktuelle varene. For store elementer, for eksempel kjøleskap, kunne gjenvinne plukke den opp. I dette tilfellet avtale henting.

•Gi varen eller Freon til gjenvinne hvis ingen pickup kan arrangeres. Når du ankommer, må du minne service arbeidstaker at hva du slippe kan inneholde Freon.

•Contact firmaet der du kjøpte enheten som bruker Freon. Enkelte butikker godta tilbake for resirkulering elementer de en gang solgt, inkludert de som inneholder Freon.

•Locate myndigheter i ditt område som håndterer avfall avhending og gjenvinning, som byen eller fylket avfallshåndtering avdelinger eller noen stat miljøorganisasjoner.

Tips og advarsler

  • Freon er også kjent som dichlorodifluoromethane, klorfluorkarboner eller CFC'S.