Hvordan å resirkulere fluorescerende reaktorer

August 31

Hvordan å resirkulere fluorescerende reaktorer

Fluorescerende lys reaktorer produsert og installert før 1979 inneholder sannsynligvis polyklorerte bifenyler eller utstyrt PCB er ekstremt farlig for miljøet og er kjent helsefare for mennesker. Kortsiktige eksponering vil forårsake irritasjon til hud og øyne. Effekten av langvarig eksponering kan inkludere undertrykkelse av immunsystemet eller skade nervøs, luftveier og reproduktive systemer. Eksponering for PCB har også vært knyttet til leverkreft. Lys reaktorer som inneholder PCB bør fjernes og resirkulert riktig.

Instruksjoner

Slå av strømmen til området jobbes med for overlastbryteren boksen. Koble skjøteledning og problemer med lys i et rom som fortsatt har strøm. Plasser problemer lyset slik at det lyser opp den lette innslag som du skal jobbe.

•Fjern eller åpne dekselet fluorescerende lys kampen. Det vil enten hektes av eller festes på en kant med en hengsel. Fjern lysrørene og forsiktig plassere dem til side. Fjern dekselet med skrutrekkeren.

•Skjære ledningene som kommer fra lyskilde med wire cutters. Skjær dem som nær lyskilde som mulig. Fjerne mutteren som holder lyskilde til kampen ved hjelp av skiftenøkkelen. Plass gamle ballast til side for resirkulering. Knytte nye lyskilde med mutteren. Skru med wrench. Stripe tre fjerdedeler av en tomme av isolasjon fra slutten av ledningene som ble kuttet. Vri som farget ledningene sammen og skru en wire mutter over slutten av ledninger. Sett på dekselet, lysrør og lys fixture dekk. Gjenopprett strømtilførsel.

•Contact lokale gjenvinning senter for å avgjøre om de vil resirkulere ballast. Det er ulovlig å plassere ballast i papirkurven. Hvis du ikke finner et lokalt senter godtar ballast, gå til Earth911.com og fyll ut søk for å finne en gjenvinningsstasjon nær deg.