Hvordan å resirkulere en forseglet bly batteriet

September 22

Forseglet bly batterier brukes ofte i husholdningsapparater, for eksempel videokameraer, datamaskiner, radioer, tape-spillere, mobiltelefoner og gressklipper forretter. På grunn av kvikksølv-inneholdende og oppladbare batteri ledelse Act som ble vedtatt av Kongressen i 1996, er det ulovlig å avhende disse batteriene med det vanlige husholdningsavfallet, på grunn av miljøhensyn. For å gjøre resirkuleringsprosessen lett, ta fylker og store forhandlere del i batteriet resirkuleringsprogrammer.

Instruksjoner

•Naviger til miljø, helse og sikkerhet Online ring 2 resirkulere (se ressurser).

•Inn postnummer i "Finne en resirkulering sted" boksen og trykk "gå." En skjerm vil vises som viser alle alternativene for resirkulering dine forseglet blybatteri innenfor fellesskapet. Denne listen inneholder store selskaper som WalmMart, RadioShack, Office Max, Lowes og Home Depot. Alle delta i landsdekkende batteri resirkuleringsprogrammer, samt lokale bedrifter og county resirkuleringsprogrammer.

•Velg plasseringen som fungerer best for dine behov og slippe av batteriet. Mange steder har en grønn papp resirkulering kasse mot forsiden av butikken for batterier. Hvis du er usikker på hvor du skal plassere batteriet, spør associate.