Hvordan å resirkulere dekkene i California

December 28

Hvordan å resirkulere dekkene i California

California staten regjeringen tilbyr flere ideer for forbrukerne å resirkulere brukt dekk i staten. Dekk er ikke laget av materialer som kan lett brytes ned, og tillater dem å sitte rundt å samle regnvann kan tiltrekke visse typer skadedyr som kan være skadelig for mennesker. De ansvarlige ting å gjøre med gamle dekkene er å velge alternativet resirkulering som fungerer best for deg og følger gjennom med beslutningen om å resirkulere.

Instruksjoner

•Anrop lokale myndigheter kontoret for å finne ut om offentlige avfall anlegget har et dekk resirkulering program. Noen avfall anlegg i California vil resirkulere dekkene. Hvis ja, planlegge et trash pickup din gamle dekk. Ikke bare la dem på fortauskanten å bli plukket opp.

Finne din lokale resirkulering sentre. CA.gov Cal Recycling nettsted bør bruke online-ressurser som jorden 911 finne resirkulering sentre i nærheten.

•Contact resirkulering sentre for å spørre om de har et dekk resirkulering program. Hvis ja, hale gamle dekkene på resirkulering center sted og la tjenesten arbeideren vet du faller av dekk.

•Anrop lokale butikker, bensinstasjoner og dekk butikker i ditt område hvis din gjenvinningsstasjon ikke godtar dekk eller hvis du ønsker å få betalt for gamle dekkene. Dekk i god stand kan bli solgt til steder som selger dekk til forbrukerne. Spør hvert sted du ringe hvis de resirkulere dekkene og de betaler for dem.

•Ta dekkene til forretningssted nærmeste du eller som tilbyr den beste prisen for gamle dekkene. Husk å fortelle service arbeidstaker prisen du ble sitert over telefonen.

Tips og advarsler

  • Har en sikkerhetskopiplassering sted, for eksempel en virksomhet eller en gjenvinningsstasjon, når du tar i gamle dekkene i tilfelle det er problemer med det første. Hvis dekkene har store skader, som sprekker eller hull, kan de ikke bli akseptert. Være klar til å bringe dem til en annen plassering i tilfelle dette skjer.