Hvordan å resirkulere Corporate lamper

October 17

Hvordan å resirkulere Corporate lamper

En bedriftsdekkende belysning oppgradering bør ikke bety en full søppelcontainer. Lamper i god stand skal gjenbrukes, for å bli grønne. Donere gamle belysning hjelper andre i fellesskapet som ikke har midler til å kjøpe nye lamper og kan tillate å kreve en veldedig fradrag. De som ikke fungerer kan resirkuleres gjennom bedriftens resirkulering. Fjern lyspærer fra lampene før resirkulering inventar, siden de kan bryte og kan inneholde skadelige kjemikalier.

Instruksjoner

•Contract med nærmeste gjenvinningsstasjon som vil komme og fjerne lamper fra arbeidsplassen og resirkulere dem. Dette får materialene resirkuleres med liten innsats fra din side. Mange av disse selskapene resirkulere annet materiale i tillegg til lamper, som batterier eller CRT-skjermer, slik at du kan kvitte seg med andre ansvarlig.

•Gi lamper i god stand til en som godtar lampe donasjoner. Habitat for Humanitys gjenoppretting, som selger brukte byggematerialer og bruker penger til å finansiere hjem konstruksjon, godtar alle typer lysarmaturer og lamper. Small Business Trends foreslår også donere å Goodwill din lokale Frelsesarmeen eller nonprofit jeg elsker skoler, som gir skolesystemer trengte forsyninger.

•Send lamper til en kommersiell lampe gjenvinne, hvor de blir resirkulert. Noen resirkulering har et minimumsantall for resirkulering, mens andre kan du resirkulere selv små mengder office lamper. Med både lokale og landsomfattende oppføringer gir kommersielle lampe resirkulering deg mange alternativer.

Tips og advarsler

  • Tillat ansatte å ta gamle belysning hjem hvis de ønsker.
  • Fremme selskapet ånd ved å holde en "styggeste lampe" dekorere konkurranse med din bedrifts cast-off.