Hvordan å resirkulere betongblokker

June 17

Hvordan å resirkulere betongblokker

Når du er ferdig hjem renovering prosjektet, kan kaster den resulterende rusk være utfordrende. Gjenvinning materialer mulig holder avfall ut av deponier, og tar ikke mer enn avhending av avfall. Gamle betongblokker, som inkluderer slagg blokker og pavers, kan bli knust, og materialet kan brukes til filler i Portland sement. Huseiere med betongblokker har et par forskjellige resirkulering alternativer å velge mellom. Velg alternativene som fungerer best for deg.

Instruksjoner

•Sort din betong blokker i to kategorier: de som kan gjenbrukes, og som. Betong blokker som er sprukket eller ødelagt bør ikke gjenbrukes for bygningen, men de kan fortsatt være resirkulert.

•Locate grønne entreprenører nær deg gjennom Green entreprenør guiden (se ressurser). Kall tilsvarende lokale entreprenører for å se om de må slagg eller betong blokker for byggeprosjekter. Hvis noen ønsker blokkene, ordne å fjernes. På denne måten slipper du å transportere blokkene i bilen for resirkulering, og du lagrer ressurser fordi blokkene kan gjenbrukes i sin nåværende tilstand uten å bli behandlet.

•Finn gjenvinningssentre nær deg som godtar betongblokker ved å gå til jorden 911 (se ressurser). Angi poststedet eller postnummeret i plassering blokkene og skriv "Konkret" i søkefeltet. Deretter kall matchende resirkulering sentre å finne ut når de er åpne. Legg betong blokker i din bil eller lastebil og drive dem til resirkuleringssenteret. Kast alle ødelagt eller subpar blokkene på denne måten, sammen med betong blokker du ikke gi en entreprenør.