Hvordan å resirkulere benker

September 13

Hvordan å resirkulere benker

Mens clunky møbler er ikke den enkleste tingen å dra til deponi eller plassere curbside for resirkulering, mange benker er laget av resirkulerbare materialer som skal gjenbrukes eller resirkuleres, kutte ned på fyllplasser avfall. Alternativene varierer etter typen benk du har og sted, så gjøre noe granskning for å finne ut alternativer, så gjenvinne bruker den beste metoden for materialet.

Instruksjoner

•Give en benk i god stand til en lokal veldedighet som kan bruke den. Prøv eldresentre, samfunnet hager, ungdomsgrupper eller utdanningsinstitusjoner. Du kan også få skattefradrag for er markedsverdi på benken din. Kontakt lokale organisasjoner, deretter ordne å slippe av benken direkte. Dette fungerer for alle materielle benk.

•Hold en magnet for din metall benk. Hvis magneten pinner, er det jern (inneholder jern). Hvis magneten ikke fester, er benken ikke-jernholdige. Resirkulere begge typer metall benk gjennom et kommunalt resirkuleringsprogram, hvis tilgjengelig, eller ved å ta benken til en skrapmetall forhandler. Forhandlere tilbyr forskjellige priser for jern og ikke-jernholdig metall. Som forhandler prisene svinger, kaller for å finne ut hva din tilbud, så gjenvinne det. I tillegg kan samfunn variere i typer metall de papirkurven.

•Look snekkere, håndverkere eller entreprenører som kanskje vil wood fra din gamle tre benk for bruk i andre prosjekter. Gi dem benken direkte eller ta den fra hverandre, fjerne neglene og gi dem trelast for resirkulering eller gjenbruk.

•Kontroller en plast benk å finne antall plast det er laget av, så sjekk med fellesskapet resirkuleringsprogram for å finne ut hvis de tar den typen plast. Hvis de gjør, resirkulere gjennom kommunale programmet. Hvis lokale programmet ikke godtar den typen plast, identifisere en plast opphaler som gjør, så gir bort din benken for resirkulering.