Hvordan å resirkulere avfall Motor olje

September 13

Hvis du endrer din motorolje selv, vet du du sparer penger, men kan lure på hva å gjøre med din avfall motor olje. Den gode nyheten er at det kan resirkuleres uten kostnader for deg. Ifølge American Petroleum Institute, kan brukt motorolje gjenvinnes til ulike typer drivstoff, samt smøremidler som oppfyller de samme vilkårene for API som fersk motorolje. Resirkulere avfall motor olje er miljøvennlige ting å gjøre, i stedet sende den til en fyllplass eller har det ende opp i lokale vassdrag.

Instruksjoner

•Fyll brukt motorolje i en ren, lekkasjesikker beholder, for eksempel en gammel melk eller plast oransje juicemugge med lokk. Bruk en trakt for å unngå søl, og bruke engangshansker — ifølge Purdue University, brukt motorolje er en kjent og farlig kreftfremkallende. Lukk lokket tett når du har fylt jug, og være helt sikker på det ikke lekke hvis du tips det opp ned.

Finne nærmeste anlegget som godtar avfall motor olje for resirkulering. The American Petroleum Institute råder at mange auto butikkene og smøring tjenester godtar brukt motorolje. Sjekk med din lokale kommunen forsamlingshuset, eller gå til Earth911.com og input ditt postnummer for å finne en liste over fasiliteter i nærheten.

•Gi din brukt motor olje til anlegget og slippe den av. Noen fasiliteter kan be deg om å signere et register, siden brukt motorolje er en husholdning farlig avfall.