Hvordan å Reseal River Rock

January 1

River rock ligner ert grus, bestående av lille småstein i forskjellige farger. Det installeres på veier, pool dekk og andre utendørs terrasser. Småstein er bundet sammen med en epoxy harpiks materiale som stivner når tørr. Over tid denne epoxy slites ned og må brukes for å opprettholde gulvet. Huseiere kan forsegle river rock seg så lenge bergarter er rene og tørre.

Instruksjoner

•Apply klor til mold og mugg flekker i river rock. Skrubbe områder med en stiv-bristled pensel før de er borte. Hvis det er noen hvite flekker, som typisk kalk buildup, bruke en lime remover produkt og skrubbe før de er borte.

•Fyll en høytrykksvasker med en blanding av vann og 10 prosent blekemiddel. Fjern alle møbler eller andre elementer av river rock.

•Vri på høytrykksvaskeren og ren river rock grundig, ved hjelp av en side til side, børsterekkevidde. Hold spissen av press sprøyta munnstykket minst 12 til 24 inches fra fjellet for å forhindre dislodging løs stein. Tillate river rock tørke i minst to til tre dager og mer om nødvendig. Rock må være helt tørt før resealing den eller du vil fange fuktighet og føre til svekkes.

•Fyll en 1 gallon bøtte med tre deler av epoxy harpiks og en herding agent. Bland de to grundig, med en maling rørestang.

•Fyll blandingen i en maling brett og dypp en maling roller i den. Roll epoxy sealer på river rock overflaten i side-ved-side slag, jobbe deg over det før du har dekket alt. Tillate epoxy tørke for 24 timer før gå på den erstatter møblene.