Hvordan å reparere Vinyl møbeltrekk

June 11

Vinyl er en av de vanligste alternativene til skinn fordi det koster mindre og lettere å rengjøre. Men akkurat som skinn er det utsatt for riper og tårer. Men en tåre i din vinyl møbeltrekk betyr ikke nødvendigvis at en stor reparere regning fra en profesjonell Philadelphia. Ved hjelp av en vinyl reparasjonssett ofte kan du fikse og maske rip.

Instruksjoner

•Skjære støtte kluten slik at det er 1/4 tomme større enn faktiske rip eller tåre. Forsiktig sette den under vinyl. Jevne det ut slik at det ikke bunched eller rynkete i alle områder.

•Velg en farge i fargepaletten i lim, eller blande to farger sammen med plastspatelen i kit på en papir plate. Lukke opp rip slik at sidene berører eller så nær berøre som mulig, uten strekking vinyl.

•Apply limet på vinyl rundt rip. Velg en korn papir som samsvarer best med korn av vinyl og trekke en "X" figur lett i papiret med en blyant. Trykk X i midten av tåre og trykk ned fast. Dette vil hjelpe deg mer effektivt matche opp midten av korn papiret midten av tåre. Ikke Flytt korn papir.

•Vri på varme overføring verktøyet i kit. Noen av disse verktøyene har en knapp som lyser når den er klar, andre krever at du trykker dem mot en oppvarmet jern til de er ekstremt varme. Når klar, trykker du varme overføring verktøyet mot korn papir, flytte den rundt rip i en sirkulær bevegelse i tre minutter. Dette er nødvendig å kurere vinyl. Tillate korn papiret avkjøles i en time.

•Peel av korn papir og inspisere. Limet du brukt bør være helt fast. Rip bør være godt skjult.