Hvordan å reparere varmt Rusty vann

September 27

Hvordan å reparere varmt Rusty vann

De første tegn på rust i varmt vann er moderat bekymringsverdig. Lurer på hvor mye du har drukket av rust og kostnadene det tar for en rørlegger løse problemet vil bare gjøre dem gjelder stige. Heldigvis er rust i varmt vann et vanlig fenomen som er lett behandles. Problemet er rustne anode stang i varmtvannsberederen. Anode stang er ansvarlig for å trekke urenheter fra vannet. Over tid vil anode stang rust til rust lekkasjer i vannet. En anode stang utskifting vil løse rust problemet.

Instruksjoner

•Løsne anoden fra varmtvannsberederen. Toppen av anode stang kan nås fra toppen av varmtvannsberederen. Slå anoden mot klokken med en skiftenøkkel før det er helt løs.

•Trekk anoden fra varmtvannsberederen. Anoden er en lang stang så du trenger masse plass å løfte den ut. Anoden vil være rusten og våt, så legge ned en presenning så rustne vannet ikke får over gulvet. Bruke noen gamle klær du ikke vil mind flekker.

•Sett nye anoden til varmtvannsberederen og stram ved å dreie toppen. Pass også på at nye anoden er laget av det samme materialet som gamle anoden. Aluminium anoder har en sølv topp og magnesium anoder har en mørk topp.

• Kjør varmt vann til det er ingen flere tegn av rust. Husk at rust har vært samler en stund i vanntanken så det kan ta flere minutter før tappevarmtvann begynner å kjøre rent igjen.

Tips og advarsler

  • Frekvensen av korrosjon avhenger på vannkvaliteten i området. Som en generell regel, vil hardt vann føre en anode for rust raskere enn bløtt vann. Du kan legge til vann Tøymykneren vann å minske effekten.