Hvordan å reparere vannskader på et laminat gulv

July 2

Hvordan å reparere vannskader på et laminat gulv

Laminatgulv, vil ved design, vare mange år med liten innsats. Våt mopping, avløp lekkasjer, store væske søl og flom begynner å bryte ned sammensetningen av laminat materialet. Fastsette eventuelle lekkasjer for å unngå ytterligere skade. Alle områder av laminat som blir løs, misfargede eller vindskjev må byttes. Plassere et teppe over de rammede områdene kan skjule problemet, men det vil også tillate skaden å slå seg ned i de tre subflooring. Nøyaktige målinger og legge laminatgulv materialer har gulvet nye utseende.

Instruksjoner

Vann reparere laminat fliser

•Fjern den skadede laminat fliser ved å kjøre en sparkel under løs kantene. Start fjerning på en kant som allerede atskilt fra gulvet, eller skjære hull i vindskjev ruten med skarpe verktøyet kniv.

•Sjekk underlayment materiale og subflooring for underskriver av råte eller mugg og mold. Mål og kutt mengden erstatning underlag nødvendig og knytte den til subfloor med gulv lim.

•Trekk støtte som beskytter limet på den nye laminat gulv flis. Plasser den pent på ledig plass. Trykk fast for å følge det til gulvet.

Reparere vannskader på rullet laminatgulv

•Fjern baseboards eller listverk langs alle områder trenger å skiftes. La disse på plass Hvis skaden er begrenset til områder fra gulvet kanting.

•Bruk skarpe verktøyet kniv kuttet og fjerne den minste mulige området av vann-skadet laminat gulv. Rulle ut, mål og klipp et nytt stykke laminat. Matche alle tegninger på gulvet så tett som mulig.

•Bytt alle vann-skadet underlayment med nytt materiale. Bruke en sjenerøs mengde gulv lim på baksiden av det nye laminat stykket og installere den i det åpne området. Plass en tung gjenstand over nye laminat å holde det på plass. Tillate den anbefalte tørketid oppgitt på gulv klebende etiketten. Erstatte eventuelle lister eller baseboards fjernet for prosjektet.

Erstatte vann skadet laminatgulv planker

•Fjern baseboards og gulvet molding og sett til side. Bruke en sparkel eller en liten snuse bar for å skille laminat plankene fra hverandre. Fjerne som trengs for å nå området må repareres.

•Kontroller at subfloor og underlayment for skade og mold eller mugg. Erstatt underlayment med ferskt materiale ved å bruke gulv lim på baksiden og trykke det fast ned til subfloor tre.

•Measure og klippet erstatning planker med en sirkelsag. Lås erstatning plankene på plass. Legge en liten mengde gulv lim not og fjær deler av alle plankene som vil være bærer trafikk. Installere alle gulv listverk eller baseboards.

Tips og advarsler

  • Holde ekstra laminat gulv materiale rundt for reparasjoner.
  • Bruk vernebriller ved sirkelsagen. Holde området godt ventilert ved gulv limet. Kontroller at området under den skadede laminatgulv er tørr og mold og mugg. Environmental Protection Agency beskriver de mulige skadelige effektene av mold og mugg eksponering i deres hefte med tittelen "Mold Utbedring i skoler og offentlige bygninger" (EPA402-K-01-001, tillegg B) og det anbefaler måter å rengjøring dette fra hjemmet i heftet "En kort Guide til Mold, fuktighet og ditt hjem" (EPA402-K-02-003)