Hvordan å reparere vannskade på tregulv

January 2

Hvis du har en lekkasje i taket eller rørene hjemme, problemet kan spre seg til omkringliggende områder, inkluderer gulv. Siden tregulv ikke er vanntett, som linoleum og fliser, hvis din tregulv blir våt, lider overflaten av gulvet vannskader og flekker. For å reparere vannskade på tregulv, må du refinish skadet overflaten.

Instruksjoner

•Sand området med middels-korns slipepapir på sliping blokk, fjerne topp par lagene i tre. Hvis flekken forsvinner mens du sand, kan du fortsette å slipe til du kan ikke lenger se flekken. Hvis du sand området i en liten divot og vannskader fremdeles viser, stoppe sliping området med sandpapir.

•Gå over pusset området der flekken ble plassert med fine-korns slipepapir å glatte ut det gulvflaten når flekken er borte. Pensel sliping støv ut av pusset hvis divot viser i gulvet, men la sliping støv på gulvet.

•Fyll på divot igjen i gulvet med en tre filler som stemmer med parkett du har installert. Nivå tre filler med gulv overflaten med en sparkel og penselen nok av sliping støv over toppen av de tre sparkel til dekker overflaten av filler. La tre filler tørke tiden anbefales på emballasjen.

•Feel overflaten av gulvet som er fylt. Hvis wood filler for høyt, sand det ned med fin-korn sandpapir selv det med gulvet.

•Bevegelsessensoren opp slipe støv fra gulvflaten med en tack. Søl fylt med samme farge tre flekken du brukt på resten av gulvet hvis gulvet er flekkete.

•Fjern løvtre gulvplanker med vannskader som ikke kan repareres. Bruk en sirkelsag som er satt til samme dybde som gulvplankene og klippet rundt gulvbordet som må byttes omtrent 1 tomme innenfor kanten av styret. Bruk en skrutrekker eller sparkel å trekke opp midten av brettet du klippe ut og arbeide de resterende siden av styret løs fra omkringliggende styrene.

•Skjære noen brikker som stikke ut av erstatning gulvbordet, som forbinder tunger, med sirkelsag til styret passer ned i hullet etterlatt i gulvet. Bruk trelim langs kantene av styret og trykk den ned på plass. Tørk opp noen trelim som får på gulvet med en klut.

•Plasser store bøker eller andre tunge gjenstander på styret å holde den tett i sted. Fjern bøker eller objekter etter ca en time.

Tips og advarsler

  • Før reparasjon vannskade på tregulv, kan du løse problemet som førte til vannskader. Det hindrer behovet for fremtidige gulvet reparasjoner.
  • Tre etasjer Online anbefaler bare flytte eller sette ned området tepper på vannskadet gulv som en midlertidig eller enkel løsning.