Hvordan å reparere utendørs skifer lagt på sement Base Patio

November 18

Hvordan å reparere utendørs skifer lagt på sement Base Patio

Utendørs terrasser er en av de oftest reparerte naturlig stein installasjon. Stein er porøs, og som et resultat de kan holde på fuktigheten. Fra tid til annen, finner huseiere det nødvendig å reparere stykker av skifer på terrassen etasjer. Skifer er en stein som er lett å fjerne og lett å erstatte. Reparasjoner prosjektet kan fullføres i en ettermiddag av nesten alle. Riktig vedlikehold og sealer kan redusere sannsynligheten for dette forverring i fremtiden.

Instruksjoner

•Fjern grout fra rundt stykke skifer som må erstattes med verktøyet kniv. Hvis mer enn én opplysning ark må erstattes, klipper du rundt ekstra flisene også. Fjerne grout bryter bånd med omkringliggende skifer fliser, gjør fjerning mye enklere.

•Sett på vernebriller. Streiken stykke skifer med hammeren et sted i midten av arket. Hvis ruten allerede er sprukket kan du ignorere denne prosessen. Bruk hammer og meisel for å jobbe deg ut fra midten av stykket, flassing skifer opp som du går. Ikke start med ytterkanten fordi du kan skade omkringliggende bitene. Jobb deg ned sement underlayment. Fjerne alle biter av skifer og gamle Thin-Set mørtel.

•Rengjør området rusk. En kost og feiebrett kan brukes, kan en vakuum. Sikre alle gamle skifer, grout og Thin-Set partikler har fjernet før du installerer den nye delen av skifer fliser.

•Apply en enda lag av Thin-Set mørtel på betong med hakk murskje. Dekk hele betong området, helt til kantene av de andre brikkene. Alle tomrom kan føre til potensielle sprengning i fremtiden.

Sette inn den nye delen av skifer fliser. Trykk den hardt i sengen av Thin-sett. Flytt flisen i alle retninger litt til det er helt bundet med Thin-Set mørtelen under. Minst ett døgn tørking tid før fuging.

•Fyll grout ledd med latex-endret grout. Bruk grout float å tvinge grout i tomrom og rydde opp overflødig. Fyll leddene flush med omkringliggende flisene.

•Moisten flis svamp med vann. Vri noen fuktighet ut. Lett vask overflaten av fersk grouted. Glatt mørtel mellom flisene. Rydde opp overflødig ansiktet på arket. Vri svamp ut ofte for bedre resultater.

Tips og advarsler

  • Alle verktøy og materialer kan kjøpt eller leid fra din lokale oppussing butikken.