Hvordan å reparere tregulv Under teppet

November 8

Tepper gir en mykere overflate å gå på enn tre, men den skjuler også rifter i treet som skal repareres for å hindre ytterligere skade på gulv. Du kan reparere treet ved å fjerne sprekken. Noen forsyninger fra en jernvarehandel vil være nødvendig som vil noen verktøy fra rundt huset. Ingen spesielle forhåndsregler eller beskyttende hode, øyne eller hånd utstyr må brukes.

Instruksjoner

•Sett kanten av et metall sparkel under kanten av teppet der det butts veggen. Skyv kitte kniven frem og tilbake under teppet å løsne stiftene holder den på gulvet. Rykk gulvteppet tilbake til du ser sprekk i tre gulvet.

•Spray tre renere på sprekk. Tørk sprekk og området rundt med en ren klut for å fjerne løse skitt og smuss. La sprekk og området rundt air-dry i time.

•Plasser kanten av en stål tre pute mot en slutt av sprekken. Trykk ned på puten mens du drar det over lengden på sprekk. Fjerne puten og gjenta dette to ganger. Inspisere sprekken å se hvis innsiden kantene er nå glatt - hvis ikke, gjenta med stålull til innsiden kantene er jevne. Blåse løs støv tre av sprekk med en eksplosjon av komprimert luft.

•Apply tre sparkel lim samme farge som tregulv på kanten av en plast sparkel. Plass kanten mot sprekk på ene enden. Trykk ned på kitt kniv mens du drar det over sprekken. Fjern sparkel, nytt tre sparkel pasta og fylle sprekk igjen. Inspisere sprekken å se hvis tre sparkel lim er nå selv med overflaten av tre rundt sprekk - hvis ikke, gjentar fremgangsmåten til sprekken er fylt.

•Tørk overflødig tre pasta filler fra området rundt treet med en myk klut. La tre filler lime sett over natten.

•Plasser kanten av en stål tre pute mot en slutt av sprekken. Trykk ned på puten mens du drar det over lengden på sprekk. Fjerne puten og gjenta dette to ganger. Inspisere crack å se om tre sparkel lim nå har en svært sklifri tekstur - hvis ikke, gjentar fremgangsmåten med stålull til det gjør.

•Apply olje-baserte flekk som er en nyanse lysere enn tregulv til kanten av en myk klut. Tørke overflaten av sprakk området med kanten av kluten, langsom sirkulære bevegelser, i et halvt minutt. Tørk av overflødig flekken fra området rundt sprakk området med en tørr kant av kluten. La den flekk tørre over natten.

•Apply etterbehandling olje modell pensel. Pensle området hvor sprekken var med lange, selv slag. La etterbehandling olje tørr tidsperioden angitt på oljen kan før påføring et annet lag med pensel. Gjenta denne fremgangsmåten en to ganger. La fullføringen olje tørr.

•Vacuum området hvor sprekken var. Rulle teppet tilbake over tre gulvet. Stift kantene på teppe på gulvet.