Hvordan å reparere tre porter

May 18

En kjede er ikke sterkere enn det svakeste leddet. Som at metaforen gjelder gjerder, er porten vanligvis det svakeste leddet. Sikkerheten og personvernet du får fra et gjerde er avhengig av en fungerende gate kontrollere tilgangen til eiendommen. Gitt nok tid og misbruk, vil selv de beste portene etter hvert synke i noen grad, enten på grunn av en feil i porten selv eller en løs post. Korrigere problemer så snart de kommer opp bidrar til å hindre ytterligere forverring og gjør din gate vare lenger.

Instruksjoner

Fikse løs hengsler

•Still et nivå på den øverste vannrette skinnen på porten. Løft opp på låsen siden av porten før boblen i indikatoren er sentrert. Rekvisitt porten på denne høyden med skrap tømmer.

•Stram skruene i hengslene med en mutter-driver og batteridrevne bore etter lag bolter. Hvis din bolter nøtter på baksiden, holder nuts i posisjon med en skiftenøkkel eller låse tang og tettsittende bolter med mutter sjåfør og bore.

•Bytt strippet lag bolter med bolter minst 1/4-tommers lengre eller litt tykkere. Dette vil gi mer bite i skadet bolt-hull å holde bolten tettsittende.

Tilbakestille en løs innlegg

•Åpne porten til den er vinkelrett på gjerdet. Plass et nivå mot baksiden av gate innlegget. Løft på porten før boblen i indikatoren er sentrert. Rekvisitt porten på det høyden med skrap tømmer.

•Dig ut på siden av innlegget porten svinger og låsen siden med skarpskytter spade til en dybde på 12 inches. Angi skitt til side for å fylle toppen av hullet.

•Fyll hullet med tørr betong til et nivå 2 til 3 inches under klasse. Tilsett vann til hullet og med slange eller fra en bøtte i henhold til etikett anbefalingene. Bland betongen med en smal del av skrap tømmer. Pakke skitt inn tomrommene i hullet tett å holde stillingen på plass. La porten støttet over natten slik at betongen til å herde.

Installere en heis Kit

•Sett hjørne brakettene av en anti-sag gate løfte kit med den medfølgende maskinvaren. Installere en brakett på toppen av hengslene på siden og den andre på diagonalt motsatte hjørnet nederst på låsen siden av porten. Instruksjonene pakke for presis plassering og installasjon. Fremgangsmåten varierer fra kit å kit.

•Sett kabelen mellom to hjørne parentesene. De fester vanligvis bruke en våren utklippet i en eyebolt. Fest strekkfisk i midten av slusen mellom endene av ledningene du bare festet.

•Lukk porten slik at klinke bolten er innstilling i sin lukket posisjon. Stram strekkfisk med en skiftenøkkel å løfte låsen siden av porten til det løfter klinke bolten vidt klar av bunnen av låsen braketten. Åpne og lukke porten for å teste sin drift og justere videre om nødvendig.