Hvordan å reparere toalettet flens på et betonggulv

October 3

Reparere en toalettet flens på et betonggulv er noe alle kan gjøre med litt forberedelse og kunnskap. Ikke betale dyrt rørleggere og hjem reparasjon avgifter når du kan gjøre det selv. Ikke bare vil du spare penger, men også du får tilfredsstillelsen av å vite at du reparert toalettet alle ved deg selv.

Instruksjoner

•PrepaTurn av vanntilførselen til ventilen under toalett tank. Skylle toalettet og holde håndtaket ned drain vannet fra tanken og bruker papiret koppen renne resten av vannet ut av toalettet.

•Fjern den gamle supply linjen og kast. Fjern toalett gulvet bolter jevnt fra side til side. Fjern ikke venstre bolten og deretter høyre bolt, som toalettet kan bryte. Legge ned noen av håndklær til puten bollen på gulvet.

•Straddle på toalettet, bøye knærne og heis toalettet opp. Prøv ikke å tips det på siden. Angi toalettet forsiktig på gamle håndklær.

•Sett på gummihansker og bruke skrapen, fjerne restene av gamle voksen voksen ring og gamle toalett bolter. Kast i et trash bag. Fjern brutt området fra flensen repareres med en baufil. Slip reparasjon flens skiftenøkkel under brutt toalettet flens men legge en av boltene som toalett gjennom hullet i skiftenøkkel først å lett gjeninstallerer toalettet.

•Rengjør opp rundt bunnen av toalettet og plassere den nye voksen ringen på reparerte flensen. Plukke opp toalettet igjen, bøye knærne og ikke på baksiden. Kø bolter på sidene av bollen og forsiktig plassere toalettet på reparerte flensen og trykk på gulvet.

•Stram bolter jevnt fordelt på venstre og høyre i omvendt rekkefølge som du gjorde da du fjernet dem. Gjør dette for ikke å bryte toalettet. Knytte den nye supply linjen til tank og utkobling ventilen.

•Vri på vannet og se etter lekkasjer rundt bunnen av toalettet og ventilen. Hvis ingen lekkasjer, reparer rundt bunnen av toalettet for å fullføre jobben.

Tips og advarsler

  • Alltid arbeide i et venstre mot høyre mote å fjerne eller koble bolter til toalett bolle.