Hvordan å reparere toalett Flush ventiler

February 19

Har du blues fordi toalettet ikke rødme. Har ingen frykt, erstatte en flush ventil er enkelt nok for alle hendig hus å oppnå og koster ikke mye enten. Her er hvordan å erstatte at toalettet flush valve så du kan komme i gang igjen.

Instruksjoner

•Ta baksiden av toalett tank. Dette er en tung keramiske stykke så ikke legge den over toalett tank og sørg for å ha et sted å sette den tidligere du hente det. Hvis du legger det hele tanken kan falle i og sprekk tanken gjør en stor flom på badet.

•IDENTIFY problemet. Flytte håndtaket eller flapper ventil aktuator hvis du få teknisk, og se om armen er festet til er fremdeles koblet til flapper stroppen eller kjede. Flapper stroppen er en Gummirem som går fra flapper ventilen på midten av toalett tank til håndtaket. I eldre flapper ventiler, kan dette være en liten kjede.

•Reattach flapper kjeden eller stropp blitt hvis den har demontert. Koble flapper stroppen eller kjede til en av hullene som beste åpner flapper ventilen. Hvis dette er alt som er galt, din løsning er fullført og det var gratis.

•Kontroller flapper ventilen. En flapper ventil er laget av gummi og det pleier å slites ut over tid. Hvis toalettet kjører og ikke spyle, er det sannsynligvis fordi flapper ventilen ikke er tetting riktig.

•Gå til din lokale oppussing lagre og hente en flapper ventilmontering. Pass på at du har en ventil som passer ditt toalett og anvisningene pakken for å erstatte flapper ventilen.

Slå av vanntilførselen ventil til tanken og tømme tanken. Fjern gamle flapper ventilen og installere det ny ettall.

•Sett nye flapper stroppen eller kjede på toalettet håndtere så presse håndtaket for å være sikker det løfter flapper ventilen. Slå på vannforsyningen linje og fylle tanken. Flush sørge for din nye flush ventilen er helt operativt.