Hvordan å reparere taket rammer

March 20

Hvordan å reparere taket rammer

Det er viktig å gjøre nødvendige reparasjoner til rammen før du installerer nye terrassebord eller helvetesild. Tak rammen fungerer som et fundament av slag, og ingen mengde lapp øverst kan hindre ytterligere avskrivning Hvis rammen er ut av justering eller sagging. De fleste rammer er tilgjengelig via et loft eller crawlspace over rommene i øverste etasje. Hvis din ikke er, må terrassebord fjernes for å gi rammen for tilgang for reparasjoner. De to vanligste reparasjonsprosedyrer er forsterkende ledd og legge parallelle og loddrett krøplinger.

Instruksjoner

Forsterkende åpne ledd

•Examine fugene mellom toppene av din sperrer, endene av din sperrene hvor de møter veggen og gulv bjelkene til Spacet loftet i hver ende av hver styret for løse ledd. Merk alle felles som har mer enn en 1/8-in. synlig gap med kritt sikre alle får oppmerksomhet.

•Hammer felles medlemmer tilbake på plass som mulig å gjenopprette felles. Hold styrene med klemmer hvor du kan.

•Installer spiker ned bøtte plater designet for rafter leddene i ansiktet av en løs rafter peak felles. Plasser platen mot ansiktet til sperrene og pund mothaker i fast med en innramming hammer. Installere en annen plate på motsatt side av hvis det er plass.

•Plasser en orkan tie, tilgjengelig i trelast yards, i hjørnet av rafter slutten felles eller gulvet bjelke joint som må forsterke. Passe tie i hjørnet slik at det kobler bjelke eller rafter fast til loddrett ramme stykket den var tilknyttet. Kjøre 1-1/4-in. behandlet dekk skruer gjennom alle tilgjengelige skruehullet, sitteplasser dem godt.

Legge til vannrett krøplinger

•Sett et stykke trelast samme bredde og tykkelse som din rafter eller noen del eller skadet stykke. Kuttet krøpling rom foruten innramming medlemmet vil tillate, og legger den flatt mot skadet ansiktet.

•Hold rødme det på plass med C-klemmer, kantene på de to kortene sammen.

•Stasjon 3-in. behandlet dekk skruer gjennom krøpling i rafter eller bjelke i to rader, en tomme innenfor hver langsiden. Plass skruene hver 12 - i. Forsenke hodet for å sikre en tettsittende passform.

Legge til loddrette krøplinger

•Skjære 2-av-6 trelast skal tilpasses mellom alle rafter som en krøpling knyttet eller synes å være sagging og bjelkelag nedenfor. Klipp litt lang og hold den opp plass. Markere slutten mot bjelke og rafter for nøyaktig vinkel og dimensjoner. Klippe den med en sirkelsag.

•Skjære en andre del 7 til 10 i. lengre enn den første, og spiker dem sammen med 16 d negler slik at vinklede krøpling midtstilles i andre styrets lengde.

•Plasser krøpling mellom rafter og bjelke med krøpling under rafter og over bjelke. Lengre stykket bør overheng dem i hver ende. Hammer krøpling fast på plass for å løfte rafter. Sy gjennom endene av lengre styret i rafter og bjelke.