Hvordan å reparere taket maling

September 30

Hvordan å reparere taket maling

Din tak kan bli skadet for en rekke årsaker. Lekkasjer i overhead avløp, endringer i overhead inventar som takvifter eller lys og feil gjort mens maleri veggene opprettes alle måtte reparere taket maling. Reparere taket maling er ikke forlange du å male hele tak igjen. Hvis du fremdeles har rester av den opprinnelige maling fargen, kan du bare oppdatere stedet som skal repareres. Hvis du kjøper en ny farge, Planlegg å male hele taket.

Instruksjoner

•Gå alle møblene ut av rommet eller dekke det med drop kluter. Dekke gulvet. Ta på briller, en maske og en hår nettet for å hindre søl og drypper på ansiktet og håret.

•Scrape noen løs eller peeling maling med metall skraper. Fjern alle løst materiale. Lett sand taket med middels korns slipepapir.

•Spray taket tekstur spray på stedet som har blitt oppdatert. Velg en tekstur som samsvarer med eksisterende taket tekstur. Spray taket med en jevn og tilbake bevegelse, delvis overlappende hver pass av spray kan. Påfør tekstur spray til den skadede delen av taket samsvarer med resten. Hvis taket var bare farget og tekstur var ikke skadet, kan du hoppe over dette trinnet.

•Fyll primer i en maling panne. Rull roller pensel gjennom primer og bruke primer på den skadede delen. Tillat første strøk av primer til tørk. Bruke ekstra strøk av primer til du kan ikke lenger se noen flekker gjennom primer. La primer tørke i fire timer.

•Paint taket med en maling farge som tilsvarer eksisterende maling. Male det hele taket hvis malingen ikke samsvare nøyaktig. Maling hjørnene og områdene nær vegger og cabinetry med trim pensel.

•Paint midten av rommet med lange håndtak 1/4-tommers nap rull. Rull gjelder maling jevnt og vil dekke synlig penselmerker igjen fra maleri hjørnene av rommet. Påfør maling i en rett linje, arbeider på en 6 fot av 6 fot område om gangen. Overlappe hver pass av valsen litt. At malingen tørke. Påfør et andre lag.

Tips og advarsler

  • Flat paint er mer tilgivende og vil bedre skjule variasjoner i tekstur enn en høyere glans maling.