Hvordan å reparere svart malt spisestue stoler

June 6

Svart malt spisestue stoler kan legge eleganse til et rom, men hvis malingen begynner å chip, skaden blir veldig merkbar. Om du prøver å gjenopprette antikke spisestue stoler eller reparere stoler som nylig malt, følge noen enkle trinn for en nesten feilfri sluttresultatet. Ved å ta tid til å reparere riktig svart malt spisestue stoler, kan du utvide sin skjønnhet og nytten.

Instruksjoner

•Match fargen på maling. Selv om det kan virke som svart er svart, det er mange variasjoner i skyggelegging og glans. Du må kjøpe flere typer sort maling til du finner en med riktig mål. Teste ut din maling på et iøynefallende sted på stolen og velg det som passer best.

•Bruk en fint eller middels klasse sandpapir forsiktig avrunde overflaten av stolen rundt chip eller bunnen. Forlenger ikke sliping langt - du vil beholde jobben liten. Fjern støv med en fuktig klut og vente på området til tørk.

•Paint pusset området. Bruk en liten pensel og maling i én retning. Fyll ut hele området som du pusset og la dem tørke. Du må gjenta prosessen til området samsvarer med resten av sort maling.

•Apply et tynt islag klarlakk på maling å hjelpe den varer lenger og få en ekstra glans til stedet. Vanligvis har de fleste black møbler klarlakk. Hvis overflaten av stolen er kjedelig, men du kan hoppe over dette trinnet.

•Hvis området som må repareres er stor, eller hvis du ikke finner et eksakt søkeord for maling, du må kle stolen. Bruk en varmepistol eller en kjemisk maling remover. Følg instruksjonene og fjerne alle maling fra stolen. Når dette er gjort, kan du oppdatere den i svart maling av ditt valg.