Hvordan å reparere sunkne betong

September 26

Betong er et byggemateriale som består av sand, grus, vann og Portland sement. Det brukes til å lage alt fra å bygge fundamenter til blomsterpotter, men oftest assosiert med fortau og innkjørsler. Dette materialet er kjent for sin styrke, holdbarhet og pris. Men det er lett å håndtere og vedlikeholde det krever riktig installasjon teknikker. Betong som installeres over løs grus eller smuss, uten en skikkelig base, vil tendere til å synke, opprette lav kapasitet som henter vann og skjemmende. Heldigvis er det mulig å løse sunkne betong selv og nivå ut overflaten.

Instruksjoner

•Rengjør overflaten med en kjemisk konkret renere som inneholder fosforsyre. Spray renere på betongen og la den suge i flere minutter, deretter spray det rent med en hageslange. Dette roughs opp overflaten og gir et godt utgangspunkt for utjevning sammensatte du vil bruke.

•Blend en konkret reparasjon blanding med vann etter instruksjon på bag. Legge til en konkret flytende bånd sammensatte å blanding staven når den brukes. Du kan bruke en trillebår eller bøtte for å blande.

•Apply et svært tynt lag med betong reparasjon blandingen til sunkne området bruker en murskje. Denne kåpen bør være rundt 1/4 tommers tykke, og vil fungere som en "slurry" frakk, hjelper lappen å overholde skive.

• Vent 4-6 timer for den slurry strøk tørke før du fortsetter med trinn 5.

•Fyll betong blandingen til sunkne området av skive. Du trenger den å være omtrent nivå med flest poeng av skive.

•Bruk din murskje å spre betong blandingen over båren, uttoning ut tynt som du overgang fra lav til høy områder.

•Forbered feie betong med en sopelime å gi den en fint kosten finish. Følge opp med en konkret sealer hvis ønskelig.

Tips og advarsler

  • Hvis du er betong er i dårlig form, kan det være enklest å ansette en selskapet å heve hellen injisere sand og grus under. Denne prosessen kalles skive jacking, er ganske rask, men krever litt erfaring samt noen tungt utstyr.