Hvordan å reparere sprekker i murstein peis

November 5

Hvordan å reparere sprekker i murstein peis

Høy varme har en skadelig effekt på mur, selv om at mur ble bygget for å tåle slike varme. I en murstein peis, vil tid og bruk etter hvert føre til mørtelen og kanskje murstein å sprekk. Reparere slike skader umiddelbart er avgjørende, siden brann følger banen til minste motstands vei, og en økende sprekk i din peis kan bli en stor brannfare. Sprakk mørtel er kan repareres med bare noen grunnleggende verktøy og materialer, men reparere en sprakk murstein vanligvis betyr erstatte den.

Instruksjoner

•Scrub sprakk mørtel med en stålbørste fjerne eventuelle svake mørtel fortsatt klamrer seg til sprekk.

Legg en tube med peis mørtel i en fuger pistol, og kutt av tuppen av munnstykket i 45-graders vinkel med kniv, slik at bredden på munnstykket tilsvarer bredden på sprekk. Fylle sprekk med fast, jevnt Trykk på fuger Pistols utløse. Flate reparasjon og skrape bort overflødig mørtel med en mur sparkel. Tillate mørtelen tørke angitt av produsenten før du bruker peisen.

•Fjern en sprakk murstein av chiseling mørtelen av leddene rundt, bruker fast kraner fra en hammer. Trekk murstein ut når den er løs.

•Mix mørtel i henhold til retningslinjer for pakking. Spre mørtel nederst på hulrommet med murskje, matchende bredden på eksisterende mørtel leddene i peisen. Spre et lag med mørtel med samme bredde på toppen og siden av erstatning murstein og dytte den murstein i hulrommet. Skrape noen overflødig mørtel skjøvet ut av leddene med sparkel. Tillate mørtelen sette per produsentens retningslinjer før du bruker peisen.

Tips og advarsler

  • Du kan reparere sprekker på utsiden av peisen med vanlig murstein og mørtel, siden dette området er ikke i kontakt med brannen og er utsatt for vanlig temperaturer. Reparasjoner i peisen, men krever bruk av varmebestandig murstein og mørtel.