Hvordan å reparere sprekker i granitt

June 5

Granitt er en relativt hardt og holdbart materiale brukes ofte for countertops og flisgulv og veggene i hjemmet. Mens granitt er naturlig hard og tett, er det tider når det kan utvikle sprekker. Termisk sjokk, et ustabilt underlag eller en tidligere ufylte naturlig sprekk kan alle mar skjønnhet og holdbarhet av stein. Heldigvis kan du bruke granitt reparasjon kits å fylle ut og løse disse sprekkene.

Instruksjoner

•Spray eller helle en liten mengde av granitt renere på og rundt sprekke. Arbeide renere i granitt med en myk klut for å fjerne skitt eller rusk. Buff området tørr.

•Plasser stykker av maskeringstape så nær som mulig på hver side av sprekken. Dette vil hjelpe lette en enkel opprydding av reparasjon epoxy.

•Mix opp todelt epoxy blanding med noen fargestoff i vedlagte reparasjon brettet til fargen på epoxy samsvarer med granitt. Prøv å matche fargen til området rett rundt sprekk. Hvis området er flerfargede, mål for de dominerer farge.

•Kuleis opp en liten mengde reparere sammensatte på slutten av applikatoren og trykk den inn i sprekken. Flytte applikatoren frem og tilbake over sprekk fra ulike vinkler slik sammensatte helt fyller sprekken. Hvis sammensatt nedgang, legge mer til det er jevnt med resten av granitt.

• Vent 10 minuttene for sammensatt til å begynne å stivne. Bruk et barberblad for å fjerne alle overflødig stoff som kan ha steget over sprekk eller sølt på omkringliggende granitt. Fjerne av maskeringstape og vente minst 24 timer før du bruker den reparerte inndelingen av telleren eller fliser.